Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Krokops Maskavā bezspēcīgs Oleiņika priekšā

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Krokops Maskavā bezspēcīgs Oleiņika priekšā
Mirko Filipovičs (no labās) cīņā ar Alekseju Oleiņiku
Foto: mixfight.ru

Leģendārais kikbokseris un MMA cīkstonis Mirko „Krokops” Filipovičs (28-11-2), kurš pirms diviem gadiem pameta UFC, šovā „Legend- Part 2: Invasion” pirmā raunda izskaņā ar kakla laušanas paņēmienu piekāpās bijušajam Bellator cīkstonim Aleksejam Oleiņikam (48-9-1), kurš jau iekrājis deviņu cīņu uzvaru sēriju.

Maskavā (Krievijā) notiekošajā šovā „Legend- Part 2: Invasion” horvātu smagsvaram Mirko Filipovičam sākotnēji bija ieplānota cīņa ar leģendārā Fjodora Jemeļjaņenko (34-4-0) brāli Aleksandru Jemeļjaņenko (23-6-0), kuru horvāts uzvarēja 2004. gadā, taču cīņa ar krievu tika atcelta, jo Aleksandrs kādā restorānā sarīkoja kautiņu par ko tika ierosināta krimināllieta.

Likumu nepaklausīgo Jemeļjaņenko nomainīt steidza Krieviju pārstāvošais ukraiņu smagsvars Aleksejs Oleiņiks, kurš pirms cīņas ar horvātu policistu šogad paspējis sakaut jau trīs MMA autoritātes Džefu Monsonu (49-17-1), Dionu Staringu (29-10-0) un Toniju Lopesu (33-13-0).

Lai arī Filipovičs pērnā gada decembrī pēc gada pauzes MMA atgriezās ar uzvaru pār Šiniči Suzukavu (0-1-0), Krievijā viņam savu uzvaru sēriju neizdevās pagarināt.

Bija momenti, kad cīņā ar Alekseju Oleiņiku Mirko dominēja, bet, kad mačs nonāca parterā tad pilnīga dominance piederēja ukraiņu sportistam, kurš pirmā raunda izskaņā, pielietojot kakla žņaugšanas paņēmienu svinēja uzvaru, kas sportistam ir jau devītais panākums pēc kārtas.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2013-11-09 13:28, pirms 11 gadiem
Loti profesionaals komenteetaajs kursh atbalsta tikai vienu ciikstoni kas pat nav vinja tautietis un pat ja buutu vienalga uzskatu ka komenteetaajam jaabuut neitraalam.

     [+] [-]

, 2013-11-09 13:44, pirms 11 gadiem
Pret Alexandru arī būtu zaudējis..