Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Hendersons: „Pat, ja zaudēšu nedomāju iet pensijā”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Hendersons: „Pat, ja zaudēšu nedomāju iet pensijā”
Vitors Belforts (no kreisās) un Dens Hendersons
Foto: ufc.com

Četrdesmit trīs gadus vecais bijušais PRIDE un Strikeforce čempions Dens Hendersons (29-10-0), kurš šovakar šovā „UFC Fight Night 32” aizvadīs revanša maču ar bijušo UFC pussmagā svara čempionu, brazīlieti Vitoru Belfortu (23-10-0), pat, ja šajā cīņā zaudēs, nedomā iet pensijā.

„Uz doto brīdi Vitors ir daudz bīstamāks, kāds viņš bija agrāk, taču to pašu varētu teikt arī par mani. Jūtu, ka mans arsenāls ir papildinājies ar vairākām jaunām iemaņām, kas sagādās Belfortam daudz problēmu,” domā Dens Hendersons, kurš ar Vitoru Belfortu pirmo reizi tikās 2004. gadā šovā „PRIDE 32”, kurā amerikānis svinēja uzvaru pēc punktiem.

Lai arī Hendersonam nākamā gada augustā paliks četrdesmit četri, kas priekš profesionālā sporta ir diezgan nopietns vecums, amerikāņu sportists pat nedomā par aktīvā sportista gaitu beigšanu.

„Nekad neesmu teicis, ka plānoju beigt sportista karjeru. Uzvara vai zaudējums, es tik un tā turpināšu cīnīties.”

„Ļoti labi jūtos un esmu pārliecināts, ka spēju sastādīt konkurenci pasaules vadošajiem šā sporta veida pārstāvjiem. Tāpēc domāju, ka nepaies ne mazāk kā divi gadi, kad es ierunāšos par domu doties pensijā.”

Izmantotie resursi:
UFC blog for UFC news, UFC rumors, fighter...