Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Ruslans Magomedovs parakstījis līgumu ar UFC

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Ruslans Magomedovs parakstījis līgumu ar UFC
Ruslans Magomedovs (no kreisās) un Konstantīns Gluhovs pēc cīņas
Foto: zvezdaringa.ru

Krievu smagā svara MMA cīkstonis Ruslans Magomedovs (11-1-0), kuram vienīgo zaudējumu karjerā sarūpējis Latvijas titulētākais cīkstonis Konstantīns Gluhovs (26-14-0), parakstījis līgumu ar pasaules vadošo MMA organizāciju UFC.

Divdesmit septiņus gadus vecais kluba „MMA Academy Russia” pārstāvis Ruslans Magomedovs pēc sherdog.com pieejamiem datiem profesionālajā MMA debitēja 2010. gadā un līdz tikšanās reizei ar Latvijas labāko MMA cīkstoni Konstantīnu Gluhovu bija iekrājis piecu cīņu uzvaru sēriju.

Gluhovs pagaidām ir pirmais un vienīgais sportists, kam ir izdevies uzveikt Magomedovu, kurš ir nepārspēts vienpadsmit no divpadsmit aizvadītajām cīņām. Starp krieva „upuriem” ir arī divu bijušo UFC smagā svara čempionu Riko Rodrigeza (53-21-0) un Tima Silvias (31-10-0) vārdi.

Jāatzīmē, ka 2012. gada aprīlī Ruslans Magomedovs parakstīja līgumu ar Bellator, kuras rindās viņam vajadzēja debitēt ar cīņu pret Bretu Rodžersu, taču vīzu problēmu dēļ šī cīņa tika atcelta un arī līgums vēlāk tika lauzts.

Taču tagad izskatās, ka Magomedovs tā arī nekad neizmēģinās savus spēkus Bellator rindās, tā vietā sacentīsies ar pasaules spēcīgākajiem smagsvariem zem UFC karoga.

Krievs bez treniņiem savā dzimtenē aizvada sagatavošanos posmu klubā „Jacksons MMA”, kurā viņš trenējas kopā ar MMA pasaulē labi pazīstamajiem Džonu Džonsu (19-1-0), Andreju Arlovski (21-10-0), Trevisu Braunu (16-1-1) un Vitāliju Minakovu (13-0-0).

Izmantotie resursi:
Bloody Elbow, for MMA and UFC news