Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Žeroms Lebanērs sakauj mazpazīstamo Kolinu Džordžu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Žeroms Lebanērs sakauj mazpazīstamo Kolinu Džordžu
Žeroms Lebanērs
Foto: fightmag.net

Kārtējo uzvaru izcīnījis slavenais K-1 smagā svara cīkstonis francūzis Žeroms Lebanērs, kurš Francijā notiekošā cīņu šova „Fight Night Saint-Tropez II” ietvaros ar spērienu ar kāju pretiniekam korpusā nokautēja Nīderlandē dzīvojošo surinamiešu kikbokseri Kolinu Džordžu.

Četrdesmit vienu gadu vecais prestižā kikboksa turnīra „K-1 World Grand Prix Final 2002” vicečempions par spīti savam solīdajam [sportista] vecumam turpina spīdēt pie smagā svara kikboksa debesīm.

Neskatoties uz to, ka francūzim ir līgums ar šā brīža lielāko kikboksa organizāciju GLORY, viņš bieži aizvada cīņas arī zem reģionālu organizāciju karogiem. Izņēmums nebija arī viņa pagaidām pēdējā cīņa, kurā viņš dūres krustoja ar divdesmit astoņus gadus veco surinamieti Kolinu Džordžu.

Jau pirms cīņas varēja prognozēt, ka Džordžs nespēs izdarīt pietiekami lielu pretestību titulētajam francūzim un kur nu vēl izcīnīt uzvaru. Pirmajā raundā Kolins vēl ar pāris sitieniem spēja atbildēt uz Lebanēra ofensīvu, taču otrā raunda sākumā izlaida spēcīgu sitienu ar kāju aknas apvidū un atradās uz ringa dēļiem.

Priekš Žeroma Lebanēra šī bija septītā uzvara pēdējās astoņās aizvadītajās cīņās. Jāatzīmē, ka sešus no astoņiem pieminētajiem mačiem viņš uzvarēja ar nokautu.

Fredijs Kamajo sakauj Pīteru Aertu

Šajā pašā pasākumā nelielu sensāciju sarūpēja franču kikbokseris Fredijs Kamajo, kurš dūres krustoja ar trīskārtējo kikboksa turnīra „K-1 World Grand Prix” čempionu Pīteru Aertu.

Pirmais raunds ritēja līdzīgā manierē, taču lielāka priekšrocība piederēja Kamajo. Pīters cīņas laikā guva savainojumu kā dēļ nevarēja iziet uz otro raundu, līdz ar to viņam tika ieskaitīts zaudējums, kas priekš nīderlandieša bija piektais zaudējums pēdējās astoņās aizvadītajās cīņās.

Jāatzīmē, ka nākamo cīņu Aerts aizvadīs 19. Oktobrī pret citu K-1 čempionu Ernesto Hūstu. Šī priekš abiem leģendārajiem kikbokseriem būs viņu sestais savstarpējais mačs.

Izmantotie resursi:
Muay Thai News, Kick Boxing & MMA - Australia &...