Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Miceikam trauma, viņa vietu cīņā ar Zviedri ieņems Jasņickis

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Miceikam trauma, viņa vietu cīņā ar Zviedri ieņems Jasņickis
Artūrs Zviedris
Foto: tmfight.com

Lietuviešu smagsvars Tadas Miceika (0-6-0), kuram 16. novembrī Tukumā šovā „Milžu cīņas 2” bija paredzēts aizvadīt MMA cīņu ar Latvijas čempionu brazīliešu džiu – džitsu Artūru Zviedri, treniņos guvis savainojumu un ir spiests atteikties no šīs cīņas. Savainotā leiša vietu ieņems kluba „Sparta” sportists Jevgēņijs Jasņickis.

Kā portālam sportacentrs.com ziņoja Tadasa Miceikas treneris Vadims Gridjaevs, sportists treniņu procesā guvis kājas savainojumu. Par cik līdz cīņai palikusi nedaudz mazāk kā pusotra nedēļa, cīkstonis nespēs tik īsā laika periodā izārstēt traumu, līdz ar to Miceika bija spiests atteikties no cīņas ar Artūru Zviedri.

Tadasa vietu cīņā ar MMA debitantu Zviedri ieņems Latvijas un Baltijas čempionāta medaļnieks pankrationā Jevgēņijs Jasņickis. Lai arī Jasņickis ir Kaļiņingradas bronzas medaļniems amatieru MMA, profesionālajām MMA rīdziniekam šī būs pirmā cīņa. Kluba „Sparta” sportists šai cīņai gatavojas kopā ar Latvijā labi pazīstamajiem cīņu sporta meistariem Andreju Kaješovu (8-8-1) un Sergeju Gulakovu (3-6-0).

Savukārt, divdesmit trīs gadus vecais „TM fighting team” sportists Artūrs Zviedris šogad Saldū tika kronēts par Latvijas smagā svara brazīliešu džiu – džitsu čempionu. Pēc uzvaras valsts čempionātā Artūram Latvijas izlases sastāvā bija jādodas uz Baltijas čempionātu, taču Latvijas meistarsacīkstēs gūtās traumas dēļ sportista dalība Baltijas čempī tika atcelta.

Tukumnieks savas iemaņas uzlabo pie Latvijas viena no labākajiem MMA, Sambo un džiu – džitsu treneriem Vladislava Čerņavska. Starp Artūra sparinga un treniņu biedriem ir pazīstamie MMA cīkstoņi Amirans Kavtaradze (3-0-0), Artūrs Čerņavskis (5-0-0), Edgars Skrīvers (7-2-0) un Gatis Skuja (3-0-0).

„FREON: Milžu cīņas 2” cīņu pāri

DisciplīnaCīņu pāris
MMAAtvars Armanovičs (Kuldīga) vs. Žans Barsukovs (Rīga)
MMAArtūrs Zviedris (Tukums) vs. Jevgēņijs Jasņickis (Rīga)
MMAEdgars Skrīvers (Tukums) vs. Romualdas Siaudinis (Lietuva)
K-1Marius Sjursæter (Norway) vs. Andris Martišauskas (Rīga)
K-1Māris Karstais (Tukums) vs. Arnoldas Joknys (Lietuva)
K-1Andrejs Zozuļa (Kuldīga) vs. Rodrigue Nzoyibuka (Africa)
K-1Gvido Seilis (Rīga) vs Vladislavs Pilcis (Rīga)
K-1Vadims Juršis (Rīga) vs. Pete Asgard (Anglija)
K-1Cedric Escamez (Francija) vs. Igors Pavlovs (Rīga)
K-1Agnese Boža (Rīga) vs. Kersti Jarve (Igaunija)
BokssArtūrs Novičenoks (Tukums) vs. Raimonds Kripa (Dobele)
BokssJānis Černauskis (Tukums) vs. Mikus Kodols (Kuldīga)

Izmantotie resursi:
Tukuma Brali
«TM FIGHTING TEAM» - TM Fighting Grand Prix
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...