Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

MMA zvaigze Masvidals uzsācis sarunas par atgriešanos UFC

Andris Liepa
Andris Liepa

MMA zvaigze Masvidals uzsācis sarunas par atgriešanos UFC
Horhe Masvidals Foto: ZP/Scanpix

Populārais jaukto cīņas mākslu (MMA) cīkstonis Horhe Masvidals sarunā ar “MMA Fighting” norādījis, ka ar UFC uzsācis pārrunas par atgriešanos organizācijā.

39 gadus vecais Masvidals savu līdz šim pēdējo cīņu aizvadīja martā, boksa ringā tiekoties ar savu Neitu Diazu, kurš jau reiz viņam stājies pretim, tiesa UFC oktagonā.

Masvidals uzskata, ka pēc zaudējuma pēdējā cīņā pret Diazu viņa vēlme turpināt cīnīties boksā esot zema.

“Ja godīgi, man neinteresē atgriešanās boksā. Man pēc boksa cīņas ir palikusi nepatīkama pēcgarša. Es esmu MMA cīkstonis. Nevaru sagaidīt, kad varēšu atgriezties MMA. Esmu lieliskā formā, bet ne MMA formā. Pēdējo sešu mēnešu laikā esmu trenējies sešas reizes nedēļā,” sacīja Masvidals.

Viņš arī neizslēdz iespēju atgriezties boksa ringā, ja galdā tiks likts atbilstošs piedāvājums, tomēr šobrīd viņa galvenais mērķis esot atgriešanās UFC. Masvidals apstiprināja, ka ir uzsācis pārrunas ar UFC vadību.

Runājot par potenciālajiem pretiniekiem, Masvidals izcēla Konoru Makgregoru, tomēr viņš uzskata, ka īrs savu pēdējo cīņu jau ir aizvadījis: “Nedomāju, ka mēs jebkad vēl redzēsim viņu cīnāmies. Ceru, ka viņš pierādīs pretējo, bet nedomāju.”

Masvidals interneta platformā “YouTube” ar cīņām ielās popularitāti guva vēl pirms savas karjeras MMA un UFC. Savas slavas virstoni Masvidals sasniedza 2019. gadā, kad vien četrās sekundēs nokautēja Benu Askrenu. Tieši Masvidals kļuva par pirmo cīkstoni, kurš izcīnīja tā saukto Sliktā puiša (BMF) jostu, pieveicot jau minēto Diazu.

Masvidals savā MMA karjerā izcīnījis 35 uzvaras, piedzīvojot 17 zaudējumus. Savu līdz šim pēdējo UFC cīņu Masvidals aizvadīja pērnā gada aprīlī, pēc tiesnešu lēmuma piekāpjoties Gilbertam Bērnsam.

Izmantotie resursi:

https://www.youtube.com/watch?v=wb0...

     [+] [-]

, 2024-09-06 15:10, pirms 3 nedēļām
Vai tiešām top ziņas vērts? Horhem nauda iet uz beigām .

     [+] [-]

, 2024-09-06 18:47, pirms 3 nedēļām
Lai tik turpina taisīt savus Trampam pakaļā līšanas video, nevis atgriežas UFC. Sen jau laiks ir aizgājis.

     [+] [-]

, 2024-09-06 18:51, pirms 3 nedēļām
Mierīgi. Domājams pret kādu vecu rival varētu pacīnīties.
Laikam garlaicīgi ar savu organizāciju un gribās uzsist asini , vēl pārīti reižu.