Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Alisters Overīms novembrī cīnīsies ar Frenku Miru

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Alisters Overīms novembrī cīnīsies ar Frenku Miru
Alisters Overīms
Foto: mmajunkie.com

16. novembrī UFC divdesmit gadu pastāvēšanas jubilejas cīņu šovā „UFC 167” aci pret aci stāsies divi kādreizējie pasaules smagā svara reitingu līderi – bijušais Strikeforce un DREAM smagā svara čempions Alisters Overīms (36-13-0) ar bijušo UFC smagsvaru čempionu Frenku Miru (16-8-0).

Gan Alisters Overīms, gan Frenks Mirs šobrīd ir uz melnās strīpas – abi pēdējās aizvadītajās cīņās piedzīvojuši zaudējumus un ir mata tiesas attālumā no darba zaudēšanas UFC.

Trīsdesmit trīs gadus vecais nīderlandiešu smagsvars Overīms, kurš diezgan veiksmīgi debitēja UFC rindās uzvarot bijušo UFC smagā svara čempionu Broku Lesnaru (5-3-0), bet tad sekoja deviņu mēnešu diskvalifikācija par aizliegto vielu lietošanu un divas smagas sakāves no Antonio Silvas (18-5-0) un Trevisa Brauna (15-1-1) rokas.

Arī leģendārajam Miram pēdējās cīņās diez ko labi nav veicies, viņš piedzīvojis trīs zaudējumus pēc kārtās un piekāpies Junioram dos Santosam (16-2-0), Danielam Kormjē (12-0-0) un vēl nesen Džošam Bārnetam (33-6-0).

Šī doma savest kopā divas smagā svara zvaigznes ir ļoti laba ideja, jo abi tik ļoti tiecās pēc UFC titula, bija tik ļoti tam tuvu, taču beigu beigās piedzīvots fiasko. Gan Overīms, gan Mirs ilgus gadus bija starp pasaules TOP 5 smagsvariem, taču dotajā brīdī viņu pozīcijas ir stipri sagrozījušās. Visticamāk, ka cīņas zaudētājs tiks atlaists no UFC rindām, bet cik mēs zinām, tādi vīri ilgi bez darba nesēž… Gan jau šo sportistu savāks Bellator vai WSOF, organizācijas, kas popularitātes ziņā jau pamazām sāk mīt uz papēžiem UFC.

„UFC 167” cīņu pāri

Georges St. Pierre vs. Johny Hendricks
Rashad Evans vs. Chael Sonnen
Rory MacDonald vs. Robbie Lawler
Frank Mir vs. Alistair Overeem
Donald Cerrone vs. Evan Dunham
Josh Koscheck vs. Tyron Woodley

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

  -1 [+] [-]

, 2013-09-08 11:57, pirms 11 gadiem
Shii vareetu buut peedeejaa ciinja Alisteram, ja gadijumaa zaudees, jo zaudeejis jau ja nemaldos peedeejaas 3 ciinjas, taa ka veelu veiksmi, bet arii Mirs peedeejo ciinju pakaasa taa ka buus 2tik gruuti.

     [+] [-]

, 2013-09-09 06:34, pirms 11 gadiem
tu maldies. Overoids ir zaudējis pēdējās 2as, turklāt, ja neseko līdzi, vai ir švaki ar atmiņu, tad arī rakstā minēto info var atrast. Bet latvietis jau nelasīs rakstu, galvenais ir pēc iespējas ātrāk izteikt savu viedokli, vienalga par ko

     [+] [-]

, 2013-09-09 12:07, pirms 11 gadiem
kaut kā nešķiet, ka atlaidīs, ir jau vairāki gadījumi, kad pēc 3 zaudējumiem tev ir kaut kāds atpazīstams vārds organizācijā vai vispār. Ortizs būtu vislabākais piemērs.

Grūti pateikt, kurš zaudēs. Svārstos starp domām, cik pārvērtēts Mirs šķiet vai cik ļoti Overīms mēdz pieļaut debīlas kļūdas pēc visdrīzāk daudzsološa sākuma. es teikšu, ka pirmajā raundā viss izšķirsies.

     [+] [-]

, 2013-09-09 14:19, pirms 11 gadiem
Overeems pēc sava 9 mēnešu diskābeļa arī vairs neizskatās fiziski tik iespaidīgā formā, laikam UFC aizliegts ēst zirga gaļu. Bet nu domāju Miru viņš vēl spēs nodauzīt, 2 minūtēm viņam degviela pietiek un aktīvi iespiežot Miru pie žoga sākumā, vajadzētu ar to būt gana. Bet pa lielam, abus šos vīrus titula cīņas tuvumā visticamāk nekad vairs neredzēsim. Es domāju Miram pēc nākamā KO/TKO zaudējuma ir jābeidz karjera, citādāk drīz vien kļūs par retardu. Overeems gan Pride laikos arī daudzas reizes tika izslēgts un domāju pēc kādiem vēl 2iem max viņam arī būtu jāmet miers.

     [+] [-]

, 2013-09-10 01:43, pirms 11 gadiem
Luca Toni rakstīja: Overeems pēc sava 9 mēnešu diskābeļa arī vairs neizskatās fiziski tik iespaidīgā formā, laikam UFC aizliegts ēst zirga gaļu. Bet nu domāju Miru viņš vēl spēs nodauzīt, 2 minūtēm viņam degviela pietiek un aktīvi iespiežot Miru pie žoga sākumā, vajadzētu ar to būt gana. Bet pa lielam, abus šos vīrus titula cīņas tuvumā visticamāk nekad vairs neredzēsim. Es domāju Miram pēc nākamā KO/TKO zaudējuma ir jābeidz karjera, citādāk drīz vien kļūs par retardu. Overeems gan Pride laikos arī daudzas reizes tika izslēgts un domāju pēc kādiem vēl 2iem max viņam arī būtu jāmet miers.
vispār šausmīgi skumīgi tajā divīzijā paliek.

     [+] [-]

, 2013-09-10 16:21, pirms 11 gadiem
Galvenais, ka šobrīd visi labākie smagsvari, kas ir, patiešām ir iekš UFC. Nevar vairs diskutēt, kad daļa bija Pride, daļa Strikeforcā. Bet pa lielam vieni un tie paši purni, kas pirms 10 gadiem bija apritē (neskaitot Cainu un JDS).

     [+] [-]

, 2013-09-11 14:48, pirms 11 gadiem
kāds vispār atceras, ka Verdūms bija "labs"? pēc tās liekās cīņas pret Nogueira ("Nūgēra") pilnīgi pazudis.