Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

UFC cīkstonim Nikam Diazam beigusies diskvalifikācija

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

UFC cīkstonim Nikam Diazam beigusies diskvalifikācija
Niks Diazs
Foto: sherdog.com

1. augustā skandalozajam amerikāņu MMA pusvidējā svara cīkstonim Nikam Diazam (26-9) beidzās 18 mēnešu diskvalifikācija, kas tika piespriesta par marihuānas lietošanu.

Šodien trīsdesmit trīs gadu vecumu sasniegušais bijušais organizācijas “Strikeforce” čempions Diazs pērnā gada janvārī pēc cīņas ar bijušo UFC čempionu Andersonu Silvu (33-8), tika pieķerts marihuānas lietošanā. Viņam piesprieda piecu gadu diskvalifikāciju, taču vēlāk šo sodu samazināja uz 18 mēnešu diskvalifikāciju.

Vakar beidzās Nika soda termiņš un sportists uzreiz izteica vēlmi atgriezties UFC (Ultimate Fighting Championship) un spēkoties ar šīs organizācijas vadošajiem cīkstoņiem.

“Man jāzina, ko fani domā, ar ko man jācīnās,” ārzemju masu medijiem komentēja Niks Diazs. “Esmu ļoti labā formā un arī reitingos esmu augšā. Meklēju īsto pretinieku, lai sarīkotu īstu šovu un nopelnītu pareizos ciparus.”

Diazu uz cīņu paspējis jau izsaukt jaunais UFC pusvidējā svara čempions Tairons Vūdlijs (16-3), kurš pagājušās nedēļas nogalē no čempiona troņa gāza Robiju Louleru (27-11). Taču Niku īpaši neinteresē cīņu ar Vūdliju, jo neredz iespēju šajā cīņā labi nopelnīt.

ASV masu mediji lēš, ka Niks Diazs cīņu apritē varētu atgriezties ar dalību cīņu šovā “UFC 202”, kurš notiks 20. augustā. Šajā pašā cīņu vakarā ringā dosies arī Nika jaunākais brālis Neits Diazs (19-10), kuram paredzēts revanša mačs ar īru MMA zvaigzni, UFC pusvieglā svara čempionu Konoru Makgregoru (19-3).

Izmantotie resursi:
MMAjunkie | UFC and MMA news, rumors, live...