Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Jemeļjaņenko sakauj Gelki un gatavojas cīņai ar Krokopu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Jemeļjaņenko sakauj Gelki un gatavojas cīņai ar Krokopu
Aleksandrs Jemeļjaņenko
Foto: championat.com

Bijušais PRIDE smagā svara cīkstonis Aleksandrs Jemeļjaņenko (23-6-0) Krievijā šovā „ProFC 49: Resurrection” pirmajā raundā ar tehnisko nokautu uzvarēja brazīliešu sportistu Hose Rodrigo Gelki (15-10-0), un tagad uzsācis gatavošanās posmu novembrī paredzētajam revanša mačam ar Mirko „Krokopu” Filipoviču (28-10-2).

Faktiski Hose Rodrigo Gelke startē pussmagajā svarā, taču viņš dēļ cīņas ar leģendārā Fjodora Jemeļjaņenko brāļi Aleksandru nolēma startēt smagsvaros. Lai arī brazīlis pēdējās četrās cīņās cietis sakāves, pats Jemeļjaņenko jaunākais divdesmit septiņus gadus veco Gelki pirms cīņas nosauca par vienu no Brazīlijas labākajiem cīkstoņiem.

Diemžēl būrī tas nebija redzams. Jemeļjaņenko pilnībā kontrolēja cīņas gaitu, neļaujot Gelkem izpausties. Brazīlietis bija ļoti atraktīvs un kustīgs, taču no tā nekādas jēgas nebija, jo nespēja ar sitieniem pat aizsniegties līdz Aleksandra žoklim. Krievs pamatīgi apskādēja Hose seju un pirmā raunda izskaņā pēc kārtējā izlaistā sitiena brazīliešu atlēts atradās uz grīdas. Jemeļjaņenko turpināja sist zemē guļošo pretinieku līdz cīņā iejaucās ringa tiesnesis.
Šī Aleksandram bija otrā uzvara pēc atgriešanās no „atvaļinājuma”, ko pavadīja klosterī. Savukārt Gelkem šis bija jau sestais zaudējums pēc kārtas.

Savu nākamo kauju Jemeļjaņenko aizvadīs novembrī pret bijušo UFC cīkstoni Mirko Filipoviču, kuram krievs piekāpās 2004. gadā šovā „Pride Final Conflict 2004”.

Izmantotie resursi:
MMA Mania, UFC news, results, videos, rumors,...