Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Barao nokautē Feiberu un nosargā UFC čempiona titulu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Barao nokautē Feiberu un nosargā UFC čempiona titulu
Renans Barao (no kreisās) cīņā ar Uraiju Feiberu
Foto: ufc.com

Vakarnakt šovā „UFC 169” veiksmīgi savu UFC supervieglā svara čempionu titulu nosargāja brazīliešu cīkstonis Renans Barao (32-1-0), kurš pirmajā raundā ar tehnisko nokautu uzveica amerikāņu sportistu, bijušo WEC pusvieglā svara čempionu Uraiju Feiberu (30-7-0) ar ko cīnījās jau otro reizi.

Sportisti diezgan agresīvi uzsāka šo cīņu. Pirmā raunda vidū Renanam Barao izdevās trāpīt pretiniekam ar roku pa galvu pēc kā Uraija Feibers atradās uz ringa dēļiem.

Amerikānis pēc šī uzņemtā sitiena bija pamatīgi cietis, taču turpināja cīņu. Tālāk jau cīņa nonāca parterā , kurā Feibers nonāca uz muguras un bija spiests aizsargāties no spēcīgajiem sitieniem ko raidīja Barao.

Pēc dažu sekunžu sišanas cīņā iejaucās ringa tiesnesis, kurš pārtrauca Uraija Feibera sišanu, līdz ar to uzvara ar tehnisko nokautu tika piešķirta Renanam Barao, kuram šī bija jau trīsdesmit otrā uzvara pēc kārtas.

Tiesa, uzreiz pēc cīņas apstādināšanas par tiesneša lēmumu iejaukties kaujā protestēja Feibers, kurš bija neapmierināts ar ringa tiesneša Herba Dīna darbību cīņu laukumā. Protams, Uraija izteiktais viedoklis rezultātu neietekmēja.

„Jau iepriekš cīnījos ar Uraiju. Viņš ir ļoti spēcīgs cīkstonis, tāpēc zināju, ka būs smaga cīņa,” pēc uzvaras izteicās Barao. „Es viņam trāpīju ar labās rokas sitienu. Nogaidīju īsto momentu un izdarīju sitienu…”

„UFC 169” rezultāti

Nr.UzvarētājsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
1.Renan BaraoUrijah FaberTKO (strikes)13:42
2.Jose AldoRicardo Lamasdecision (unanimous)35:00
3.Alistair OvereemFrank Mirdecision (unanimous)35:00
4.Ali BagautinovJohn Linekerdecision (unanimous)35:00
5.Abel TrujilloJamie VarnerKO (punch)22:32
6.Alan PatrickJohn Makdessidecision (unanimous)35:00
7.Chris CariasoDanny Martinezdecision (unanimous)35:00
8.Nick CatoneTom Watsondecision (split)35:00
9.Al IaquintaKevin Leedecision (unanimous)35:00
10.Clint HesterAndy Enzdecision (unanimous)35:00
11.Rashid MagomedovTony Martindecision (unanimous)35:00
12.Neil MagnyGasan Umalatovdecision (unanimous)35:00

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...