Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Čeiks Kongo Bellatorā debitē ar uzvaru pār Marku Godbīru

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Čeiks Kongo Bellatorā debitē ar uzvaru pār Marku Godbīru
Čeiks Kongo
Foto: sherdog.com

Ar skaistu un pārliecinošu uzvaru Bellator rindās vakarnakt debitējis bijušais UFC smagās svara kategorijas cīkstonis Čeiks Kongo (19-8-2), kurš otrajā raundā ar tehnisko nokautu uzveica citu šīs organizācijas debitantu britu Marku Godbīru (8-2-0).

Pēc šā gada aprīlī piedzīvotā zaudējuma cīņā ar bijušo IFL smagā svara čempionu Roju Nelsonu (19-8-0) UFC lauza līgumu ar trīsdesmit astoņus gadus veco franču smagsvaru Čeiku Kongo. Jau jūnijā francūzis pievienojās otrai pasaules vadošajai MMA kompānijåi Bellator, kuras rindās Kongo paredzēta dalība organizācijas 9. sezonas smagsvaru turnīrā.

Kā pirmais pretinieks Čeikam trāpījās brits Marks Godbīrs, kura lielākais panākums bija pār rumāņu MMA veterānu Katalīnu Zmaradescu (6-4-0), taču pārējās uzvaras gūtas pret nosacīti vājākiem pretiniekiem.

Prognozes pirms cīņas bija visdažādākās, taču tikai lielākie optimisti cerēja uz Godbīra uzvaru. Franču sportists lielu akcentu lika cīņai klinčā un uz metieniem, taču otrajā raundā pēc labi izpildītajiem sitieniem ar ceļiem un elkoņiem brits atvērās un Kongo varēja izdarīt nokautējošos sitienus pēc kā Godbīrs atradās uz ringa dēļiem.

Nākamo maču Čeiks Kongo aizvadīs ar citu bijušo UFC atlētu Viniciusu Kueiro (7-3-0), kurš pusfinālā pirmā raunda ieskaņā nokautēja vēl vienu kolēģi no UFC - Lavaru Džonsonu (17-8-0).

„Bellator 102” rezultāti

Nr.UzvarētājsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
1.Cheick KongoMark GodbeerTKO (strikes)22:04
2.Vinicius QueirozLavar JohnsonKO (punch)10:23
3.Anthony LeoneRafael Silvadecision (unanimous)35:00
4.Mikkel ParloJason Butcherdecision (unanimous)35:00
5.Brennan WardJoe Pachecosubmission (guillotine choke)22:41
6.Scott CleveIsaac DeJesusTKO (punches)23:14
7.Javy AyalaThiago SantosKO (punches)15:00

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...