Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Gluhovs vēlreiz cīnīsies pret Gārneru

Jānis Pārums

Gluhovs vēlreiz cīnīsies pret Gārneru
Konstantīns Gluhovs pirmajā cīņā pret Keniju Gārneru. Foto: mixfight.ru

Latvijas cīkstonis Konstantīns Gluhovs (26-14) 14.martā Sanktpēterburgā notiekošā "M-1 Challenge 46" turnīra ietvaros aizvadīs revanša cīņu ar bijušo "M-1 Challenge" čempionu amerikāni Keniju Gārneru (12-5).

Abu cīkstoņu pirmā cīņa pērnā gada aprīlī notika turnīrā "M-1 Grand Prix 2013" un noslēdzās ar Gluhova uzvaru pēc punktiem, tiesnešu domām daloties. Jāpiebilst, ka Gārneram tas tobrīd bija pirmais zaudējums pēdējo divu gadu laikā pēc septiņu uzvaru sērijas.

Kopš tā laika abi cīkstoņi aizvadījuši vēl vairākas cīņas – Gluhovs trijās spējis tikt pie viena panākuma (uzvara ar nokautu pret Valentīnu Overīmu, zaudējums pret Marcinu Tiburu un diskvalifikācija pret Mihailu Gazajevu), bet Gārners cīnījies vienreiz, kapitulējot Damianam Grabovskim.

Domājams, ka abi cīkstoņi būs motivēti tikt pie panākuma – abi, kā nekā, piedzīvojuši divas neveiksmes pēc kārtas. Turklāt Gārneram noteikti būs vēlme revanšēties, kamēr Gluhovs vēlreiz gribēs pierādīt, ka uzvara pirmajā cīņā nebija nejaušība.

Izmantotie resursi:
Официальный сайт - M-1 Global. Бои без правил,...

     [+] [-]

, 2014-02-07 09:48, pirms 11 gadiem
Šoreiz mūsējam to speķi vajadzētu nolikt mierā