Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Skrīvers: "Tituls nav galvenais, galvenais ir uzvarēt"

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Skrīvers: "Tituls nav galvenais, galvenais ir uzvarēt"
Edgars Skrīvers
Foto: Uģis Grantiņš

Viens no mūsu valsts atpazīstamākajiem vieglā svara MMA cīkstoņiem Edgars Skrīvers (7-2-0), kurš 16. novembrī Tukumā šovā „Milžu cīņas 2” aizvadīs titula cīņu ar lietuvieti Romualdu Siaudini (4-6-0) atzīmējis, ka viņam nav galvenais tituls, bet gan uzvara.

„Titula mandrāžu izslimoju jau cīņā ar Sauļu Buciusu. Lai arī zaudēju un Bucius uz Lietuvu aizveda Baltijas čempiona jostu, tā cīņa man bija laba pieredze,” apgalvo „TM fighting team” sportists Edgars Skrīvers, kurš jau pēc divām nedēļām kāps ringā, lai spēkotos par internacionālo Latvijas čempiona pusvieglā svara titulu.

„Man nav galvenais tituls, galvenais ir uzvarēt. Siaudinis ir kikbokseris, tāpēc biju nedēļu garā treniņu nometnē Norvēģijā, kur trenējos kopā ar Norvēģijas kikboksa izlasi. Jūtos ļoti labi un savu skatītāju priekšā gribu izcīnīt skaistu uzvaru.”

„Cīņai ar Siaudini man palīdz sagatavoties Latvijas karatē izlases treneris Maksims Ivančikovs, bet iemaņas cīņā parterā es uzlaboju pie Vladislava Čerņavska.”

„Siaudinis ir ļoti spēcīgs sportists, taču tikai pēc cīņas būs zināms, kurš ir labāks - viņa taibokss vai mans karatē. To rādīs cīņa, kura vairs nav aiz kalniem.”

Jāatzīmē, ka Edgars Skrīvers ar Romualdu Siaudini tiksies 16. novembrī Tukumā šovā „Milžu cīņas, kurā dalīs vakanto internacionālo Latvijas čempiona titulu pusvieglajā svarā (-62 kg). Šajā pasākumā uz ringa kāps sportisti no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Anglijas, Francijas, Norvēģijas un pat Kongo.

„FREON: Milžu cīņas 2” cīņu pāri

DisciplīnaCīņu pāris
MMAAtvars Armanovičs (Kuldīga) vs. Žans Barsukovs (Rīga)
MMAArtūrs Zviedris (Tukums) vs. Tadas Miceika (Lietuva)
MMAEdgars Skrīvers (Tukums) vs. Romualdas Siaudinis (Lietuva)
K-1Marius Sjursæter (Norway) vs. Andris Martišauskas (Rīga)
K-1Māris Karstais (Tukums) vs. Arnoldas Joknys (Lietuva)
K-1Andrejs Zozuļa (Kuldīga) vs. Rodrigue Nzoyibuka (Africa)
K-1Gvido Seilis (Rīga) vs Vladislavs Pilcis (Rīga)
K-1Vadims Juršis (Rīga) vs. Pete Asgard (Anglija)
K-1Cedric Escamez (Francija) vs. Igors Pavlovs (Rīga)
K-1Agnese Boža (Rīga) vs. Kersti Jarve (Igaunija)
BokssArtūrs Novičenoks (Tukums) vs. Raimonds Kripa (Dobele)
BokssJānis Černauskis (Tukums) vs. Mikus Kodols (Kuldīga)

Izmantotie resursi:
Tukuma Brali
«TM FIGHTING TEAM» - TM Fighting Grand Prix

     [+] [-]

, 2013-11-07 20:52, pirms 11 gadiem
Lai veicas Kuldīgai ,un Latvijai
Par savējiem !