Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Pols Deilijs pēc Tai-boksa noteikumiem nokautējis Aleksandru Stecurenko

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Pols Deilijs pēc Tai-boksa noteikumiem nokautējis Aleksandru Stecurenko
Pols Deilijs
Foto: sports.espn.go.com

Pusvidējā svara MMA cīkstonis Pols Deilijs, kurš savas karjeras labākajos gadus aizvadījis zem UFC, Strikeforce un Cage Rage karogiem, vakarnakt Īrijā aizvadīja cīņu pēc Tai-boksa noteikumiem ar pasaules un Eiropas K-1 čempionu Aleksandru Stecurenko, kurā svinēja ātru uzvaru ar nokautu.

Trīsdesmit vienu gadu vecais britu sportists Pols Deilijs cīņas sporta faniem ir labi pazīstams kā MMA cīkstonis, kurš ilgus gadus bija starp pasaules TOP 20 pusvidējā svara cīkstoņiem. Viņš atzīmējies ar startiem UFC, Strikeforce, Bellator, EliteXC, Cage Rage, CWFC, BAMMA u.c. pasaules labāko organizāciju rindās.

Deilijs, kurš ir bijušais Cage Rage čempions, savulaik spēkojies arī par Strikeforce un EliteXC pasaules čempiona jostām, taču tā arī kārotie čempiona tituli gājuši secen. Šobrīd Polam ir līgums uz trīs cīņām ar britu MMA organizāciju BAMMA, kuras rindās viņš jau aizvadījis vienu maču, bet paralēli viņš kopš šā gada februāra aizvada arī kikboksa cīņas.

Britu sportista atgriešanās kikboksa apritē notika šā gada februārī gandrīz pēc sešu gadu ilgas pauzes. Pirms tam sportists pēdējo kikboksa maču aizvadīja 2008. gadā uzvarot lietuviešu dūru meistaru Mariušu Buzinski. Jau pirmajā mačā pēc kāda no kikboksa paveidiem Deilijs spēkojās par čempiona jostu un šajā cīņā bija pārāk par savu tautieti Šonu Lomasu.

Otrā parādīšanās šogad kikboksa ringā Polam Deilijam notika vakarnakt, kad MMA cīkstonim pēc Tai – boksa noteikumiem pretī stājās krievu organizācijas W5 pussmagā svara pasaules K-1 čempions Aleksandrs Stecurenko, kurš trenējas slavenajā nīderlandiešu klubā „Golden Glory”.

Krievs Latvijas līdzjutējiem zināms ar divām cīņām pret mūsu valsts labāko pussmagā svara kikbokseri Mareku Lavrinoviču, kuros latvietis traumas dēļ piedzīvoja zaudējumus.

Diemžēl šajā cīņā Stecurenko neklājās tik viegla kā abās cīņās ar Lavrinoviču un krievu kikbokseris jau cīņas pirmajās sekundēs izlaida spēcīgu sitienu ar roku un atradās uz ringa dēļiem. Šī priekš Pola Deilija bija sešpadsmitā uzvara deiviņpadsmit aizvadītajās cīņās pēc kāda no kikboksa noteikumiem.

Izmantotie resursi:
Profightstore