Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

UFC paraksta līgumu ar Serdžio Petisu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

UFC paraksta līgumu ar Serdžio Petisu
Serdžio Petiss
Foto: sherdog.com

UFC parakstījusi līgumu ar UFC vieglā svara čempiona Entonija Petisa (17-2-0) divdesmitgadīgo brāli Serdžio Petisu (9-0-0), kura debija pasaules vadošās organizācijas rindās notiks 16. novembrī Lasvegasā (ASV) šovā „UFC 167” pret britu Voganu Lī (13-9-1).

UFC čempiona Entonija Petisa jaunākais brālis Serdžio Petiss nav uzvarēts nevienā no deviņām aizvadītajām cīņām, pie tam sešas no tām viņš pabeidzis priekšlaicīgi. Petisa jaunākā kontā ir RFA (Resurrection Fighting Alliance) un NAFC (North American Fighting Championship) čempiona jostas, kuras pēc līguma parakstīšanas ar UFC kļuvušas vakantas.

„Viņš startēs „gaiļa svarā” līdz 61,2 kilogramiem,” ziņoja Serdžio Petisa džiu – džitsu treneris Daniels Vanderlejs. „UFC jau sen vēlējās savā īpašumā iegūt Serdžio, taču „Hercogs” (Džefs „Hercogs” Rufus – Petisa galvenais treneris un kluba Roufsport īpašnieks – J.E.) nevēlējās steigties, lai puisis varētu uzkrāt pēc iespējas vairāk pieredzes, līdz ar to būtu spējīgs sastādīt konkurenci UFC.”

„Tagad līgums noslēgts un uz vieglām cīņām Petisam vairs nav ko cerēt, taču puisis beidzot ieguvis iespēju sevi parādīt.”

Lai arī Petiss pagaidām vēl nav izjutis zaudējuma garšu, viņš nevar palielīties ar uzvarām pār kādu no plašākai publikai zināmiem uzvārdiem. Viņa nopietnākie oponenti bijuši Džeims Porters (5-2-0), Toms Makkena (7-3-0) un Maiks Lindkvists (8-29-1).

Savukārt Petisa jaunākā pretinieks Vogans Lī pēc pierakstīšanās UFC, kas notika 2011. gadā, nestartē nemaz tik stabili. Lī uzvaras mijās ar zaudējumiem…. Pēdējo cīņu brits aizvadīja šā gada jūnijā, atzīstot brazīlieša Rafaela Asunkao (20-4-0) pārākumu. Domājams, ja Vogans piekāpsies UFC debitantam Petisam, pasaules vadošā MMA organizācija ar viņu lauzīs līgumu.

Izmantotie resursi:
UFC News and MMA News, UFC Rumors, Rankings,...

     [+] [-]

, 2013-10-04 23:41, pirms 11 gadiem
Vons Lī, Asunsao (un laikam Hafaels, ja jau tā godīgi pēc fonētikas), Rufuss. kaut kā tā.