Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Dana Vaits: „Verdums ir tuvu titula cīņai”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Dana Vaits: „Verdums ir tuvu titula cīņai”
Fabrisio Verdums
Foto: mmabay.co.uk

UFC prezidents Dana Vaits, kurš šobrīd atrodas Brazīlijā, lai pārskatītu līguma detaļas ar pazīstamo brazīliešu smagsvaru Vabrisio Verdumu (17-5-1), ziņo, ka sportistam tuvākajā laikā var tikt piedāvāta cīņa par UFC smagā svara čempiona titulu.

Dana Vaits nevēlējās precizēt vai Fabrisio Verdumam titula mačs garantēts uzreiz pēc cīņas starp patreizējo UFC smagā svara čempiona jostas īpašnieku Keinu Velaskezu (12-1-0) un Junioru dos Santosu (16-2-0) vai vēlāk. Viens ir skaidrs, Verdums šobrīd ir vis stabilāk startējošais cīkstonis no pieejamiem tuvākajiem titula pretendentiem.

„Tuvākajā nākotnē Verdumu gaida ļoti patīkamas pārmaiņas. Fabrisio ir ceļā uz titula cīņu un drīzumā viņš atgriezīsies cīņu būrī,” ārzemju masu medijiem komentēja UFC prezidents Dana Vaits.

Jāatzīmē, ka trīsdesmit sešus gadus vecais Verdums UFC rindas pameta 2008. gadā pēc piedzīvotā zaudējuma cīņā ar toreiz vēl mazpazīstamo Junioru dos Santosu. Pēc līguma laušanas ar UFC viņš pievienojās Strikeforce, taču pēc šīs organizācijas nonākšanas UFC piederošās kompānijas „Zuffa” īpašumā, arī Fabrisio atgriezās pasaules vadošās organizācijas rindās.

Pēc atgriešanās UFC brazīliešu smagsvars aizvadījis trīs cīņas, kurās visās izcīnījis uzvaras. Pēdējo reizi cīņu būrī Verdums kāpa šā gada jūnijā, pieveicot bijušo PRIDE un UFC smagā svara čempionu Antonio Rodrigo Nogeiru.

Bez Nogeiras Fabrisio uzvarēto cīkstoņu sarakstā ir vēl Fjodors Jemeļjaņenko (34-4-0), Antonio Silva (18-5-0), Gabriels Gonzaga (15-7-0), Alisters Overīms (36-13-0), Kristofu Midoksu (6-10-0) u.c. pasaules MMA zvaigznes.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2013-10-07 19:25, pirms 11 gadiem
tur noteikti kaut kāda UFC pagraba laboratorijā un ģenētiski "inženierē", lai beidzot būtu iespējas pret diviem divīzijas labākajiem.

p.s. Nav pareizi Kristofs Mido?