Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Drvals pārspēj Heleno un cer uz uzaicinājumu atgriezties UFC

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Drvals pārspēj Heleno un cer uz uzaicinājumu atgriezties UFC
Tomašs Drvals
Foto: garnekmedia.blogspot.com

Bijušais UFC vidējā svara cīkstonis Tomašs Drvals (21-4-1) vakarnakt Polijā notiekošajā cīņu šovā „Pro MMA Challenge 1” pirmajā raundā izcīnīja uzvaru ar nokautu pār citu bijušo UFC cīkstoni Delsonu Heleno (25-8-0), tādā veidā bruģējot savu ceļu atpakaļ uz UFC.

Cīņu šova „Pro MMA Challenge 1” vakara galvenajā cīņā tikās divi bijušie UFC vidējā svara cīkstoņi - polis Tomašs Drvals ar brazīliešu atlētu Delsonu Heleno.

Pirmā raunda sākumā Drvals un Heleno apmainījās ar pāris sitieniem, tomēr neviens no tiem nebija pārāk bīstams. Tad sekoja saķeršanās stājā, kurā brazīlis uzlecis polim uz muguras mēģināja to nožņaugt, kas izrādījās neveiksmīgs gājiens un abi cīkstoņi beigu beigās atradās parterā, kur vadošo pozīciju ieņēma vietējais sportists.

Tomšs uzsāka sitienu ofensīvu pret zemē guļošo pretinieku. Heleno īsu brīdi spēja bloķēt Drvala raidītos sitienus, taču vienu tomēr tas izlaida un tika nokautēts. Līdz ar to diezgan pārliecinošu uzvaru ar nokautu pirmā raunda izskaņā izcīnīja Tomašs Drvals, kuram šī pēc aiziešanas no UFC ir ceturtais panākums četrās aizvadītajās cīņās.

Nav jau noslēpums, ka UFC šogad ieplānojusi vienu cīņu šovu uzorganizēt arī Polijā, taču pagaidām nav zināms precīzs datums, kad tas varētu notikt. Kā zināms, UFC rindās nav nemaz tik daudz poļu, tāpēc liela iespēja, ka speciāli uz šovu Polijā pasaules vadošās MMA organizācijas rindas varētu papildināt arī Tomašs Drvals un citi vadošie Polijas cīkstoņi.

„Pro MMA Challenge 1” rezultāti

Nr.UzvarētājsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
1.Tomasz DrwalDelson HelenoKO (Punch)14:25
2.Michal KitaMike WesselTKO (Punches)1
3.Martin BipounaMariusz CieslinskiDecision (Unanimous)35:00
4.Wendres da SilvaBartosz FabinskiDecision (Unanimous)35:00
5.Tyago MoreiraDamian MilewskiDecision (Majority)35:00

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...