Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Bijušo UFC cīkstoņu duelī Mets Ridls uzvar Maiklu Kuiperu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Bijušo UFC cīkstoņu duelī Mets Ridls uzvar Maiklu Kuiperu
Mets Ridls
Foto: sherdog.com

Ar vairākiem skandāliem slavenais bijušais UFC un Bellator cīkstonis Mets Ridls (8-3-0) vakarnakt šovā „TFC 27 - Titan Fighting Championship 27” veiksmīgi debitēja TFC rindās, otrajā raundā ar žņaugšanas paņēmienu uzvarot kolēģi no UFC – Maiklu Kuiperu (12-4-0).

Divdesmit astoņus gadus vecais Mets Ridls savu profesionālo MMA karjeru uzsāka 2008. gadā un uzreiz UFC rindās. Līdz pērnā gada februārim Ridlam bija līgums ar UFC, taču pēc atkārtotas izkrišanas dopinga testos par marihuānas lietošanu, pasaules vadošā organizācija līgumsaistības ar sportistu pārtrauca.

Ilgi Mets bez kontrakta nesēdēja un drīz vien pievienojās Bellator, kuras rindās diemžēl neaizvadīja nevienu cīņu savas nenopietnās attieksmes dēļ.

Taču beidzot Ridls, kurš divreiz paziņojis par karjeras beigšanu, nolēma atgriezties sportā un izcīnīja uzvaru pār divdesmit četrus gadus veco nīderlandiešu cīkstoni Maiklu Kuiperu, kurš tikai pērnā gada izskaņā pameta UFC rindas.

Cīņu nedaudz veiksmīgāk uzsāka Maikls Kuipers, kurš aptuveni minūti pēc atļaujas sākt cīņu izdarīja labu metienu un pretinieku nosvieda uz zemes. Parterā savu iespēju beigt cīņu pielietojot rokas laušanas paņēmienu bija Ridlam, taču viņš to izlaida no rokām.

Otrajā raundā Mets bija jau daudz aktīvāks, vairs nevēlējās atkārtot pirmajā raundā pieļautās kļūdas un pats metās cīņā. Kuiperam divreiz atkal izdevās nogāzt Ridlu uz ringa dēļiem. Pēc pirmās reizes šajā raundā sportisti tika atpakaļ uz kājām, bet otrajā mēģinājumā nogāzt pretinieku zemē, Kuipers kļūdījās un atdeva savu kaklu, atļaujot amerikānim pielietot žņaugšanas paņēmienu.

„Negaidīju, ka viņš būs tik spēcīgs un ātrs kāds viņš bija. Patiešām biju pārsteigts, kad Kuipers spēja tikt atpakaļ uz kājām, kad es viņu apskādēju, bet beigu beigās es viņu paņēmu uz giljotīnu,” pēc cīņas savu pretinieku lielīja Mets Ridls.

TFC 27” rezultāti

Nr.UzvarētājsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
1.Mike RicciJorge GurgelTKO (strikes)13:57
2.Matthew RiddleMichael Kuipersubmission (guilltine choke)22:29
3.Kurt HolobaughEric Marriottdecision (unanimous)35:00
4.Kevin CroomBryan Goldsbydecision (unanimous)35:00
5.Anthony GutierrezCharlie DuBraysubmission (triangle choke)10:59
6.Kalvin HackneyJeff RobbinsTKO (strikes)32:12
7.Bill FridayKenneth Portersubmission (guillotine choke)34:28

Izmantotie resursi:
MMAjunkie | UFC and MMA news, rumors, live...