Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

UFC no darba atbrīvo Metu Hamilu & Co

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

UFC no darba atbrīvo Metu Hamilu & Co
Mets Hamils
Foto: mmafix.com

Pasaules lielākā un ietekmīgākā MMA organizācija UFC turpina ieturēt stingro stratēģiju laužot līgumus ar cīkstoņiem, kuri nespēj izcīnīt uzvaras vai vienkārši astoņstūrī nedemonstrē sniegumu, kas atbilst UFC noliktajam līmenim. Darbu UFC zaudējuši Mets Hamils (11-5-0), Nandors Guelmino (11-5-1), Deivids Mitčels (12-4-0) un Simeons Toresens (17-4-1).

Trīsdesmit septiņus gadus vecais Mets Hamils no pēdējām četrām aizvadītajām cīņām tikai vienā izcīnījis uzvru. 2011. gadā Hamils piekāpās Kvintonam Džeksonam (32-11-0) un Aleksandram Gustafsonam (15-2-0), pēc kā oficiāli paziņoja par aktīvā sportista gaitu beigšanu. Bet pērnā gada septembrī amerikānis nolēma atgriezties lielajā sportā, pēc punktiem uzvarot Rodžeru Holetu (13-5-0), taču viņa pēdējā aizvadītajā cīņā Mets Hamils piekāpās Tiago Silvam (16-3-0).

Arī Deividam Mičelam pēdējās cīņās nav diez ko veicies, kurš no pēdējām piecam aizvadītajām cīņām uzvaru izcīnījis tikai vienā. Šī vienīgā uzvara izcīnīta cīņā ar Simeonu Toresenu (17-4-1), kurš arī nesen atbrīvots no UFC rindām.

Pavisam īsa karjera pasaules prestižākās MMA organizācijas rindās izrādījās austriešu smagsvaram Nandoram Guealmino, kurš UFC aizvadīja tikai vienu cīņu, kurā piedzīvoja sāpīgu zaudējumu no cita debitanta – Daniela Omielančuka (16-3-1) rokas.

Guelmino ir bijušais organizāciju WFC un CFS smagā svara čempions un visdrīzāk austrietis atgriezīsies šo organizāciju paspārnē.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...