Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Višņakovs pēdējās sekundēs piedzīvo zaudējumu "Golden Grand Prix"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Višņakovs pēdējās sekundēs piedzīvo zaudējumu "Golden Grand Prix"
Aleksandrs Višņakovs aiznes ungāru
Foto: birkozoszov.hu

Šodien sākušās grieķu-romiešu cīņas sacensības Ungārijas "Golden Grand Prix", kur piedalās arī Latvijas pārstāvji - rēzeknietis Aleksandrs Višņakovs (75 kg) un liepājnieks Kristaps Kalnakārklis (66 kg). Latvijas Olimpiskās vienības pamatsastāva dalībnieks šodien zaudēja jau pirmajā mačā un arī kurzemniekam nesekmējās labāk.

Višņakovs pirmajā mačā tikās ar mājinieku Renato ("Dr.") Kunu. Pēc divu minūšu cīņas mūsu sportists saņēma aizrādījumu par pasivitāti un bija spiests ieņemt pozīciju parterī, taču pretinieks šādu iespēju nerealizēja, un rezultāts saglabājās 0:0 arī pēc pirmā perioda. Otrajā periodā (pēdējās trijās minūtēs) bija jānoskaidro uzvarētājs. Jau pēc trīsdesmit sekundēm mača tiesnesis ungāram ierādīja vietu parterī, un mūsu sportists pretinieku iznesa ārpus laukuma, pēc nelielas apspriedes Višņakovam tika piešķirts viens punkts.

41 sekundi pirms cīņas beigām rēzeknietis vēlreiz nopelnīja punktu. 34 sekundes pirms beigām ungārs izpildīja metienu, un rezultāts kļuva mums nelabvēlīgs (2:4). Atlikušajās sekundēs mūsējais veica pāris uzbrukuma mēģinājumus, taču tie bija nesekmīgi. Turnīra turpinājumā ungārs neiekļuva finālā, līdz ar to Višņakovs sacensības beidza jau pēc pirmās cīņas.

Savukārt tikmēr mūsu Kalnakārklis pirmajā cīņā zaudēja kazaham Nurtasam Utepbergenovam (0:8).

Izmantotie resursi:
birkozoszov.hu