Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Džeksons nokautē Mpumbu, nākamais uz strīpas – Karalis Mo

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Džeksons nokautē Mpumbu, nākamais uz strīpas – Karalis Mo
Kvintons Džeksons
Foto: sherdog.com

Vakarnakt Bellator pussmagā svara turnīra pusfināla cīņā bijušais UFC pussmagā svara čempions Kvintons Džeksons (34-11-0) pirmā raunda izskaņā ar nokautu uzvarēja bijušo Bellator čempionu Kristianu Mpumbu (18-6-1), nopelnot tiesības finālā tikties ar eks Strikeforce čempionu Muhamedu „Karali Mo” Lavalu (12-3-0).

Pirms šī mača trīsdesmit sešus gadus vecais franču cīkstonis Kristians Mpumbu, kurš veselu gadu sēdēja bez cīņu prakses, solīja Kvintonu Džeksonu aizsūtīt pensijā, taču dzīvē viņa vārdi nerealizējās.

Lielāko cīņas daļu sportisti riņķoja pa cīņu laukumu, līdz pirmā raunda beigu fāzē Džeksons ar precīzu trāpījumu ar roku nogāza uz ringa dēļiem Mpumbu un parterā ieņēma vadošo pozīciju, nobombardējot pretinieku ar spēcīgiem sitieniem.

Cīņā iejaucās ringa tiesnesis, kurš apstādināja šo maču, līdz ar to uzvaru izcīnīja Kvintons Džeksons, kurš kvalificējās turnīra finālam, kurā tas dūres krustos ar bijušo Strikeforce pussmagā svara čempionu Muhamedu Lavalu, kas otrā pusfināla mačā pēc punktiem uzveica Mihailu Zajatsu (22-8-0).

Jāatzīmē, ka Kvintonam šī ir jau otrā uzvara pēc kārtas, savukārt Mpumbu šī bija trešā sakāve pēc kārtas, bet pirmā karjerā, kurā viņš cietis zaudējumu ar nokautu.

„Daudzi domā, ka mani labākie gadi sportā ir jau aiz muguras. Un viņi grib mani aizsūtīt pensijā? Tas mani ļoti aizskar,” pēc uzvaras izteicās Kvintons Džeksons.

„Šeit vēl neviens nesaprot ar ko viņiem ir darīšana. Es esmu monstrs! Jebkurš, kurš kāps būrī, lai aizvadītu cīņu ar mani – gulēs!”

„Bellator 101” rezultāti

Nr.UzvarētājsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
1.Quinton JacksonChristian M’PumbuKO (strikes)14:34
2.Muhammed LawalMikhail Zayatsdecision (unanimous)35:00
3.Matt BessetteDiego Nunesdecision (split)35:00
4.Desmond GreenMike Richmandecision (unanimous)35:00
5.Will MartinezGoiti Yamauchidecision (unanimous)35:00
6.Daniel WelchelScott Clevessubmission (rear-naked choke)13:46
7.Saul AlmeidaAndrew Fisherdecision (unanimous)35:00
8.Egidijus ValaviciusAtanas DjambazovKO (knee)10:48
9.Ryan QuinnAndrew Calandrellidecision (unanimous)35:00
10.Josh DiekmanManny LaraNo-contest (accidental eye poke)10:18
11.Marvin MaldonadoRico DiSciulloNo-contest (illegal knee)11:53

Izmantotie resursi:
MMAjunkie | UFC and MMA news, rumors, live...

     [+] [-]

, 2014-03-02 01:04, pirms 10 gadiem
v