Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

UFC lauzusi līgumus ar Ali Bagautinovu un Zaku Makovski

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

UFC lauzusi līgumus ar Ali Bagautinovu un Zaku Makovski
Ali Bagautinovs
Foto: sherdog.com

Pasaules ietekmīgākās MMA organizācijas UFC rindas pametuši bijušais UFC vieglākā svara (-62 kg) čempiona titula pretendents krievs Ali Bagautinovs (15-6) un bijušais “Bellator” vieglākā svara čempions amerikānis Zaks Makovskis (19-8).

Abi šie sportisti “atstrādājuši” savus iepriekš noslēgtos līgumus, bet par cik viņu pēdējo uzvarēto/zaudēto cīņu bilance nav visai iepriecinoša, UFC izlēma ar cīkstoņiem nepagarināt līgumu.

“Bagautinovam beidzies līgums ar UFC. Manā skatījumā Ali vēl varētu pacīnīties vieglākā svara elitē, taču par šo tēmu, izskatās, ka vajadzēs sēsties pie sarunu galda ar UFC. Ja Ali turpinās karjeru UFC, mēs to pavisam drīz uzzināsim, ja nē – viņš meklēs sev citu darba vietu,” ārzemju masu medijiem komentēja Bagautinova pārstāvis, organizācijas “Fight Nights” vadītājs Kamils Gadžijevs.

Trīsdesmit vienu gadu vecais Ali Bagautinovs zaudējis pēdējās trijās no četrām aizvadītajām cīņām. Pirmo zaudējumu UFC rindās viņam sarūpēja esošais čempions Demetrius Džonsons (25-2-1), bet tad sekoja sakāves pret Džozefu Benavidesu (25-4) un Kioji Horiguči (18-2).

Arī Zaka Makovska, kurš aprīlī svinēs trīsdesmit ceturto dzimšanas dienu, bilance pēdējos mačos nav iepriecinoša. Viņš uzkrājis trīs cīņu zaudējumu sēriju divkaujās ar Džonu Dodsonu (18-8), Džozefu Benavidesu un Dastinu Ortisu (16-6).

Paredzams, ka nedz krievs, nedz amerikāņu sportists ilgi bez darba nepaliks, jo Makovskis šobrīd pasaules reitingā starp labākajiem mušas svara cīkstoņiem (-56 kg) ieņem 10. vietu, bet Bagautinovs vieglākajā svarā atrodas septītajā pozīcijā. Viņi ir šā brīža vadošie savu svara divīziju atlēti un pēc viņu pakalpojumiem varētu sākt interesēties UFC tuvākie sāncenši "Bellator", WSOF, "ONE FC" un "Rizin FF".

Izmantotie resursi:
MMAjunkie | UFC and MMA news, rumors, live...