Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Čaks Lidels beidz karjeru

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Čaks Lidels beidz karjeru
Čaks Lidels
Foto: sherdog.com

Viens no pasaulē atpazīstamākajiem MMA cīkstoņiem, bijušais UFC čempions un UFC slavas zāles iemītnieks Čaks Lidels (ASV) oficiāli paziņojis par savas profesionālās karjeras beigšanu, ziņo sherdog.com

Preses konferencē, kura bija veltīta šodien notiekošajam cīņu šovam „UFC 125” , bijušais UFC čempions pussmagajā svarā Čaks Lidels oficiāli paziņoja, ka pamet lielo sportu.

Tomēr sportists atzina, ka no UFC viņš prom neiet, Lidels UFC ieņems viceprezidenta amatu attīstības jautājumos.

„Vēlos pateikt paldies Frenkam un Lorenzo Fertitām, un Danam Vaitam par visu ko viņi manā un mūsu sporta labā ir izdarījuši. Protams, visvairāk es gribu pateikties savai ģimenei un maniem atbalstītājiem,” preses konferencē runāja Čaks Lidels.

„Es mīlu MMA un esmu nedaudz uztraucies ieejot jaunā fāzē. Es arī turpmāk turpināšu virzīt šo sporta veidu. Tagad, kad es esmu pensijā, UFC man dod iespēju nodarboties ar menedžēšanu,” pateicīgs saviem darba devējiem ir bijušais čempions, kurš pensijā aizgāja pēc pēdējās trijās cīņās piedzīvotajiem smagajiem nokautiem.

Atgādinām, ka Čaks Lidels (21-8-0) savas karjeras laikā ir aizvadījis divdesmit deviņas cīņas, no kurām tikai astoņās cietis sakāves. Lidels spējis četras reizes aizstāvēt sev piederošo UFC pussmagā svara čempiona titulu. Kā arī 2006. gadā amerikānis sherdog.com versijā tika pasludināts par gada cīkstoni.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

  +1 [+] [-]

, 2011-01-01 14:30, pirms 13 gadiem
Lidels kā menedžeris varētu būt kā Maradona treneris. Tikai izkārtne ;(

  +4 [+] [-]

, 2011-01-01 14:47, pirms 13 gadiem
Prime time varēja izrubīt jebkuru savā dīvīzījā, vienmēr paliks atmiņā ar savu KO power

  +4 [+] [-]

, 2011-01-01 16:41, pirms 13 gadiem
ruudy rakstīja: Lidels kā menedžeris varētu būt kā Maradona treneris. Tikai izkārtne ;(
Tās ir divas dažādas lietas!

Trenerim vaig psihaloga un skolotāja prasmes, bet menedžerim pazīšanos

  -4 [+] [-]

, 2011-01-01 17:16, pirms 13 gadiem
Čaks Noriss pasmejas par to
Čaka Norissam vienmēr ir karjera!

  +3 [+] [-]

, 2011-01-01 22:56, pirms 13 gadiem
mma leģenda