Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2958, Did:0, useCase: 3

Manns nebaidās no Brieža fanu spiediena un cīnīsies sevis, nevis jostu vai naudas dēļ

Agris Suveizda

Manns nebaidās no Brieža fanu spiediena un cīnīsies sevis, nevis jostu vai naudas dēļ
Artūrs Manns. Foto: Wasserman Boxing

Jau pēc desmit dienām "Arēnā Rīga" cīņu aizvadīs Latvijas vadošais bokseris un pašreizējais IBF un The Ring pasaules čempions pirmajā smagajā svarā Mairis Briedis (27-1, 19 KO), kurš tiksies ar vācieti Artūru Mannu (17-1, 9 KO).

"Tas ir lieliski, ka arēnā vērot cīņu ieradīsies tūkstošiem cilvēku, un nav nozīmes, vai viņi mani izsvilps. Katrs, kurš kādreiz kāpis ringā, zina, ka pēc gonga ringā nav nekā cita kā vien tu un pretī esošais bokseris. Nav nozīmes, kur es cīnos, es tikai koncentrējos uz sevi un cīņas plānu," vācieti citē Wasserman Boxing.

"Cīnīšos sevis un savu uzskatu, nevis jostu vai naudas dēļ. Cīnīšos, lai sev un savam piecus gadus vecajam dēlam pierādītu, ka varu sasniegt jebko. Esmu mācījies no [zaudētās] titulcīņas pret Kevinu Lerenu. Tagad esmu par 100% uzlādēts un gatavs parādīt pasaulei, ko spēju," teica Manns, kuram drīzumā apritēs 31 gads. Bijušais WBO starptautiskais čempions Manns vienīgo zaudējumu karjerā ir piedzīvojis 2019. gada martā, kad Dienvidāfrikā ar tehnisko nokautu atzina mājinieka un IBO pasaules čempiona Lerena pārākumu.

36 gadus vecais Mairis Briedis 15 no savām 28 cīņām ir aizvadījis Latvijā. "Arēnā Rīga" viņš cīnīsies vienpadsmito reizi, bet debijas cīņu profesionālajā boksā pret lietuvieti Rauli Racilausku latvietis aizvadīja Hanzas vidusskolā. Rīgā Briedis ir boksējis arī Ķīpsalas izstāžu hallē, bet citur Latvijā viņš ir aizvadījis cīņas arī Liepājā (divas) un Jūrmalā. Ārpus Latvijas sešas uzvaras gūtas Vācijā, pa divām ASV un Krievijā, bet pa vienai arī Polijā, Grieķijā un Lielbritānijā.

  +1 [+] [-]

, 2021-10-06 17:54, pirms 3 gadiem
Konkrēti tēlo Usiku, tie teksti

     [+] [-]

, 2021-10-06 19:08, pirms 3 gadiem
Naudas tanī cíńà nav😂