Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2958, Did:0, useCase: 3

Okolijs: "Liekas jokaini, ka Briedis domā par smagsvariem tieši šajā laikā"

Rolands Eliņš

Okolijs: "Liekas jokaini, ka Briedis domā par smagsvariem tieši šajā laikā"
Lorenss Okolijs. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix

Britu bokseris Lorenss Okolijs, kurš izaicinājis Mairi Briedi uz titulu apvienošanas cīņu pirmā smagā svara kategorijā, intervijā ar "Boxing Social" pauda savu pārsteigumu par to, ka Briedis vēlas pacelties uz smagsvariem tieši šobrīd.

"Manuprāt, tas būtu visai jokaini, ja Mairis Briedis tagad paceltos uz smagsvariem," atbildot uz jautājumu par situāciju pirmā smagā svara divīzijas elitē, izteicās Lorenss Okolijs, jaunais WBO čempions. "Tas ir tikai mans viedoklis, bet skatos uz to šādi – Briedis šobrīd ir krūzeru ranga pirmais numurs, kamēr smagsvaros šobrīd situācija ir neskaidra un nepārskatāma."

"Smagsvaros tagad visas jostas pieder Džošua un Fjūrijam, kuri tagad savā starpā varētu aizvadīt divas cīņas pēc kārtas," skaidroja Okolijs. "Tāpēc tagad var sanākt, ka, ja tu tēmē uz titulcīņu, tev var nākties pagaidīt gadu vai pat divus. Un smagsvaros jau vēl ir citi bokseri rindā uz šādu iespēju, pirmais prātā nāk Dilians Vaits, ir vēl vairāki. Tad nu kur šeit šobrīd ienāk Briedis?"

"Droši vien, ka viņam būtu pieejamas pieklājīga līmeņa cīņas smagsvaros arī šobrīd," pieļāva Okolijs. "Bet nu to es nezinu, es nepiedalos viņa komandas iekšējās diskusijās, saku tikai savu viedokli, ka to īsti nesaprotu. Tagad Briedis ir pirmais numurs krūzeros, viņš ir bokseris, kas šajā pozīcijā noturējies ilgāk. Tāpēc man tas liekas interesanti."

Okolijs iepriekš bija paudis arī savu vēlmi pacelties uz smagsvaru divīziju, taču šajā intervijā norādīja, ka tas ir tālākā nākotn un vispirms viņš vēlas sevi apliecināt šajā svara kategorijā, iegūstot citas čempiona jostas. "Ilgu laiku sapņoju kļūt par pasaules čempionu, taču tagad, kad esmu par tādu kļuvis, apzinos, ka priekšā vēl daudz darāmā," sacīja Okolijs. "Galu galā, tas ir tikai viens tituls, man sava reputācija un vieta boksa vēsturē vēl jāpierāda ar citām uzvarām."

Okolijs par WBO čempionu kļuva, martā pārspējot Kšištofu Glovacki. Uzreiz pēc cīņas viņš publiski meta izaicinājumu Mairim Briedim, IBF čempionam, divīzijas ranga pirmajam numuram un lineālā titula īpašniekam. Briedis uz šo izaicinājumu ir sniedzis atbildi, pieļaujot šādas cīņas sarīkošanas iespēju, kamēr viņa promouters Kalle Zauerlands norādīja, ka cīņas sarīkošana ir finansiāls jautājums un ka Briedis par šādu cīņu būtu pelnījis pamatīgu honorāru.

Briedis savu iepriekšējo cīņu aizvadīja septembrī, Supersērijas finālā pārspējot Junjelu Dortikosu, bet pēc tam viņš un viņa komanda devuši signālus par gaidāmo pāreju uz smagsvariem. Notikušas sarunas ar poļu smagsvaru Mariušu Vahu par cīņas aizvadīšanu, taču pagaidām oficiāla informācija par Brieža nākamo cīņu nav sniegta.

Brieža IBF titulam obligātās aizstāvēšanas termiņš joprojām ir noteikts līdz 26. jūnijam, taču Covid-19 pandēmijas apstākļos šie termiņi bieži vien tiek pagarināti.

Izmantotie resursi:
https://www.youtube.com/watch?v=7yg...

  -1 [+] [-]

, 2021-05-07 01:37, pirms 3 gadiem
Okoli, nav problēmu, savāc 5 mio. un es ar Mairi parunāšu, domāju, ka par cīņu vienosimies!

     [+] [-]

, 2021-05-07 01:57, pirms 3 gadiem
Okolie intervija.

Skaidrs ka viņam taisnība/ titulcīņu Briedis heavyweightā labākajā gadījumā dabūs pēc gada vai diviem - realitātē pēc 3.4.(ja viss izdosies)

Doma tāda, kāpēc nekļūt par absolūtu cruserweightā champion.. nauda.

Bet nevar zināt kā viss var izvērsties izrubijot šo jaunieti un kļūstot teiksim par absolūtu cruiserweight champion - iespējas radīsies pašas no sevis.

  -1 [+] [-]

, 2021-05-07 07:09, pirms 3 gadiem
ANDZA84 rakstīja: Okolie intervija.

Skaidrs ka viņam taisnība/ titulcīņu Briedis heavyweightā labākajā gadījumā dabūs pēc gada vai diviem - realitātē pēc 3.4.(ja viss izdosies)

Doma tāda, kāpēc nekļūt par absolūtu cruserweightā champion.. nauda.

Bet nevar zināt kā viss var izvērsties izrubijot šo jaunieti un kļūstot teiksim par absolūtu cruiserweight champion - iespējas radīsies pašas no sevis.
Izrubījot šo nemainīsies nekas. Smagajos pareizi jau teica - 2 cīņas abām zvaigznēm,tad es redzu Vailderu,Ruizu,kaut kur tālumā Usiku. Briedis aiz viņiem

     [+] [-]

, 2021-05-07 07:13, pirms 3 gadiem
PS bet ja ir plāns par smagsvariem,tad jāiet,jo vienmēr uz papīra kaut kas būs ne tā

     [+] [-]

, 2021-05-07 09:14, pirms 3 gadiem
Šobrīd Briedis domā tikai par TikTok filmēšanu...

     [+] [-]

, 2021-05-20 11:31, pirms 3 gadiem
Šobrīd notiek pārrunas ar Okolija komandu, tādēļ nav saprotams, kāpēc te tādu rakstu iecepuši