Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2958, Did:0, useCase: 3

Okolijs: "Opetaija Briedim būtu neparocīgs pretinieks"

Rolands Eliņš

Okolijs: "Opetaija Briedim būtu neparocīgs pretinieks"
Krištofs Glovackis un Mairis Briedis. Foto: Vladislavs Proškins/F64

Pasaules čempions boksā pirmajā smagajā svarā WBO versijā Lorenss Okolijs sociālajos tīklos izteicis viedokli par Maira Brieža potenciālo cīņu pret titula pretendentu Džeju Opetaiju, kurš savukārt rītdien aizvadīs cīņu pret Danielu Raselu, atgriežoties ringā pēc 14 mēnešu pārtraukuma.

Lorenss Okolijs šogad bieži ticis piesaukts Maira Brieža sakarā kā viņa potenciālais nākamais pretinieks. Viņu cīņā varētu tikt apvienoti divi čempionu tituli, un Okolijs publiski vairākkārt metis izaicinājumu Briedim, uz ko Briedis un viņa promouteri publiski atbildēja iedrošinoši, taču Okolijs nesen izteicās, ka konkrētu piedāvājumu par cīņas aizvadīšanu nav saņēmis.

Briedim varētu nākties vispirms veikt titula obligāto aizstāvēšanu pret Austrālijas bokseri Džeju Opetaiju, kuru izvirzījusi IBF kā pretendentu uz titulu poļa Mihala Cešlaka vietā. Opetaija gan vispirms vēlējās atgriezties ringā ar mazāka mēroga cīņu, ko aizvadīs rītdien.

"Vai IBF titula aizstāvēšanas cīņa vispār ir nozīmēta? Jo tas Džejs potenciāli ir neparocīgi pretinieks pašreizējam IBF čempionam," sociālajos tīklos rakstīja Okolijs par Opetaijas un Brieža iespējamo cīņu. "Būs interesanti to redzēt, ja vien nebūs titulu apvienošanas cīņas."

Opetaija uzvarējis visās 20 savās cīņās profesionālajā boksā un ieņem trešo vietu IBF rangā, tiesa, viņš iepriekšējo divu gadu laikā Covid-19 un savainojuma dēļ aizvadījis tikai vienu cīņu. Rītdien viņš savā dzimtenē aizvadīs cīņu pret Danielu Raselu (7-2-2), citu Austrālijas bokseri, un liks galdā savu obligātā pretendenta statusu. Opetaija gan būs milzīga favorīta lomā.

Tikmēr nelaimes turpina vajāt bijušo WBO čempionu Kšištofu Glovacki, kurš decembrī bija gatavojies atgriezties ringā, taču sparingā guvis plaukstas savainojumu. Attiecīgi šogad viņš cīņas vairs neaizvadīs un pārtrauks treniņus uz mēnesi, taču Polijas medijiem solās atgriezties ringā drīz pēc Jaunā gada.

     [+] [-]

, 2021-12-03 21:07, pirms 2 gadiem
p8*j tie poļi ,lai iet *irst,ņemas kā celkas goda vārds.Pat negribas par kuwām neko dzirdēt.

     [+] [-]

, 2021-12-03 21:12, pirms 2 gadiem
Abiem šitiem kadriem nav variantu pret Briedi, viņš tak sasistīs puišus kā nemetās

     [+] [-]

, 2021-12-03 21:17, pirms 2 gadiem
salming18 rakstīja: p8*j tie poļi ,lai iet *irst,ņemas kā celkas goda vārds.Pat negribas par kuwām neko dzirdēt.
Par kādiem poļiem tu tagad cepies?

     [+] [-]

, 2021-12-03 22:08, pirms 2 gadiem
cobham rakstīja: Abiem šitiem kadriem nav variantu pret Briedi, viņš tak sasistīs puišus kā nemetās
Briedim tulīt čiriks, jādomā par pensiju

     [+] [-]

, 2021-12-03 22:08, pirms 2 gadiem
salming18 rakstīja: p8*j tie poļi ,lai iet *irst,ņemas kā celkas goda vārds.Pat negribas par kuwām neko dzirdēt.
diezgan patups koments