Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Ibragimova tēvs izdara izņēmumu

Jānis Pārums

Krievu bokseris, pasaules čempions supersmagajā svarā WBO (Pasaules Boksa organizācija) versijā Sultans Ibragimovs saņēmis tēva atbalstu cīņai ar IBF/IBO versijas čempionu, ukraini Vladimiru Kļičko.

"Man tēvs joprojām ir pret to, lai es turpinātu boksera karjeru," sacīja Ibragimovs. "Taču redzot kādu rezonansi izraisīja mana uzvara pār leģendāro Evanderu Holifīldu, viņš bija gatavs izdarīt nelielu izņēmumu un deva savu svētību cīņai ar Kļičko."

Krievu bokseris arī atzina, ka pats runājis ar savu nākamo pretinieku: "Runāju ar Vladimiru Kļičko un teicu, ka esmu gatavs čempionu jostas apvienojošai cīņai. Esmu ar mieru pret viņu iziet ringā kaut vai rīt. Lai tikai mūsu promouteri vienojas..."

Iespējamais cīņas datums varētu būt 2008. gada 23. februāris, taču abu bokseru pārstāvji oficiāli par to vēl nav vienojušies.

Izmantotie resursi:
www.izvestia.ru
Foto: AP

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-10-31 12:23, pirms 17 gadiem
Drusku tas besii shaada liimenja boksa machos, ka baigi velk garumaa ... bet nu ciinja vareetu buut baigi OK, un cerams, ka beidzot tam garajam ukrainju taarpam kaads taa normaali iedotu shtangaa ...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-11-10 23:23, pirms 17 gadiem
Kļičko kritīs tad, kad būs kāds, kurš būs spējīgs viņu gāzt. Tas arī viss. A tas, ko daži te muld, ir tikai lirika.