Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Mihaiļenko aicina uz "The Ring Stars" boksa un cīņu šovu

Jānis Pārums

Mihaiļenko aicina uz "The Ring Stars" boksa un cīņu šovu
Elvis Mihaiļenko, "The Ring Stars" organizators

14.septembrī Ķīpsalas izstāžu kompleksā norisināsies starptautisks boksa un cīņas sporta pasākums "The Ring Stars", kas pulcēs Latvijas labākos šo sporta veidu pārstāvjus un laba līmeņa ārzemju sportistus.

Visa vakara gaitā tiks aizvadītas septiņas cīņas, no kurām piecas tiks aizvadītas boksā, bet pa vienai – pēc MMA un K-1 noteikumiem. Sacensību organizators Elvis Mihaiļenko sarunā ar Sportacentrs.com atklāja: "Boksā būs trīs titulcīņas, viena reitinga cīņa un viena cīņa amatieru boksā. Praktiski visās cīņās Latvijas labākie bokseri un kikbokseri cīnīsies pret spēcīgiem ārzemju sportistiem. Cīņas būs ļoti interesantas."

Vakara galvenā cīņa, par ko Sportacentrs.com jau rakstīja atsevišķi, būs par starptautisko Latvijas čempiona titulu pirmajā smagajā svarā (līdz 90.7kg), kurās tiksies sīkstais baušķenieks Artūrs Kuļikauskis (11-18-3, 6 KO) un Franciju pārstāvošais Kongo bokseris Jurijs Kajembre Kalenga (16-0, 10 KO). Cīņas garums būs 10 raundi. Mihaiļenko norādīja, ka Kalenga ir ļoti spēcīgs bokseris, par ko liecina arī viņa vieta pasaules rangā (26.).

Cīņā par vakanto Latvijas čempiona titulu svarā līdz 76.2 kilogramiem cīnīsies rīdzinieks, GBU (Global Boxing Union) titula īpašnieks Oļegs Fedotovs un tukumnieks Gatis Skuja, savukārt par Baltijas Boksa savienības (BBU) titulu svarā līdz 69.9 kilogramiem spēkiem mērosies rīdzinieks Sergejs Maļcevs un Lietuvas pārstāvis Andrejs Čepura. Reitinga cīņā svarā līdz 61.2kilogramiem Rīgā dzīvojošais armēnis Vagrams Vardanjans mērosies spēkiem ar Jāni Pukšinu. Amatieru cīņā svarā līdz 91kilogramam Nikolajs Grišuņins, kurš valsts čempionātā uzvarējis 12 reizes un 2008.gada Eiropas čempionātā izcīnīja bronzas medaļu cīnīsies pret igauni, 2012.gada Universiādes čempionu Rainu Karlsonu

MMA cīņā svarā līdz 94 kilogramiem Romāns Skiba cīnīsies pret moldāvu Viktoru Barganu, kurš ir Eiropas un pasaules čempionātu medaļnieks. Savukārt Latvijas labākais kikbokseris Zaurs Džavadovs svarā līdz 76 kilogramiem cīnīsies pret Rumānijas čempionu kikboksā Maksu Budiču.

Šovs sāksies plkst. 19:00, bet ieeja būs atvērta jau no plkst. 17:00. Mihaiļenko piebilda, ka plāno padarīt šo turnīru par ikgadēju pasākumu. Jāuzsver, ka "The Ring Stars" cīņu šovs ierakstā 20.septembrī būs vērojams Lattelecom interaktīvās televīzijas 411.kanālā Sportacentrs.com TV.

     [+] [-]

, 2013-08-31 18:11, pirms 11 gadiem
The Ring Stars

     [+] [-]

, 2013-08-31 23:40, pirms 11 gadiem
Ring's Starz