Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Valujevs pieļauj vēl vienu cīņu ar Ruisu

Jānis Pārums

Valujevs pieļauj vēl vienu cīņu ar Ruisu
Valujevs saņem sitienu no Ruisa
Foto: AFP

"Cīņa neizdevās gluži tāda kā cerēju. Taču to var labot un uztaisīt ar Ruisu vēl vienu cīņu," pēc uzvaras (113:114, 116:113, 116:111) pār Džonu Ruisu sacīja Krievijas smagā svara bokseris Nikolajs Valujevs.

"Es biju ātrāks, bet Ruiss nāca cīnīties tuvajā distancē un visu laiku ierobežoja manas darbības, tāpēc cīņa neizdevās gluži tāda kā cerēju. Taču to var labot un uztaisīt ar Ruisu vēl vienu cīņu," atzina Nikolajs Valujevs. "Lai kā arī tur nebūtu, gribu atzīmēt, ka kopš sadarbības uzsākšanas ar treneri Aleksandru Ziminu uzlabojusies mana kāju darbība. Man pat nācās notievēt dēļ tā."

"Es domāju, ka es uzvarēju cīņu. Tiesneši nebija objektīvi. Cīnījos labi un ceru, ka man vēl būs iespēja cīnīties par titulu. Nezinu, kas notika ar rezultātu lapiņām," uzsvēra Džons Ruiss. Jāatgādina, ka pēc cīņas tienešu kartiņas ceļoja šurpu - turpu pirms tiesnesis paziņoja rezultātu.

Saistītā informācija:
Valujevs atkal izcīna WBA čempiona titulu
Foto: Valujevs - Ruiss

Slēpts komentārs: mytila
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-08-31 13:01, pirms 16 gadiem
ciinju neredzeeju. a kaa bij,tochna nebij valujevs pelniijis uzvaru?