Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Mijaress jau 3. raundā nokautē Sasakulu

Jānis Pārums

Mijaress jau 3. raundā nokautē Sasakulu
Kristians Mijaress ar WBC un WBA jostām
Foto: AFP

Pasaules čempions boksā WBC un WBA versijās svara kategorijā līdz 52.2 kilogramiem meksikānis Kristians Mijaress kārtējo reizi aizstāvējis savus titulus, trešajā raundā nokautējot taizemieti Čatčaju Sasakulu.

Mijaress pārliecinoši dominēja cīņas gaitā divreiz aizsūtot 38 gadus veco Sasakulu nokdaunā – pirmoreiz tas notika otrajā raundā, bet pēc tam arī trešajā. Pēc tam tiesnesis Tobijs Gibsons apturēja cīņu un par uzvarētāju ar tehnisko nokautu tika atzīts meksikānis.

26 gadus vecajam Mijaresam tā bija 36 uzvara 41 cīņā (36-3-2, 15KO), bet Sasakuls piedzīvoja ceturto zaudējuma savā karjerā (64-4, 39KO).

Sasakuls savus "ziedu laikus" piedzīvoja deviņdesmito gadu beigās, kad kļuva par WBC pasaules čempionu un vairākkārt titulu nosargāja. Titulu Sasakulam atņēma slavenais Filipīnu bokseris Menijs Pakjao, kurš 6. decembrī aizvadīs cīņu pret citu boksa leģendu Oskaru De La Hoiju.

Izmantotie resursi:
boxrec.com