Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

De La Hoija paziņos par karjeras beigām?

Jānis Pārums

De La Hoija paziņos par karjeras beigām?
Oskars De La Hoija
Foto: AP

Bijušais pasaules čempions sešās dažādās svara kategorijās un visu laiku vislabāk pelnošais bokseris Oskars De La Hoija 14. aprīlī Losandželosā (ASV) rīkos preses konferencei, kurā paziņos par saviem turpmākajiem plāniem.

Informācija par ko tieši tiks runāts preses konferencē, tiek turēta noslēpumā, taču laikraksts "Los Angeles Times" atsaucoties uz anonīmu De La Hoijam tuvu stāvošu personu ziņo, ka tajā netiks teikts nekas par nākamajiem pretiniekiem un cīņām. Savā pēdējā intervijā "Los Angeles Times" amerikāņu bokseris atzina, ka vairāk sliecas noslēgt karjeru nekā to turpināt.

Turklāt pagājušajā nedēļas nogalē Dominikānā notikušajā golfa turnīrā, kurā piedalījās arī pats De La Hoija, viņš tieši izteicās, ka ir beidzis savu boksera karjeru.

"Tagad, kad esmu aizgājis no boksa, man gribas vairāk spēlēt golfu un piedalīties jauktajos amatieru un profesionāļu turnīros," sacīja De La Hoija.

Izmantotie resursi:
Los Angeles Times

     [+] [-]

, 2009-04-01 00:32, pirms 16 gadiem
Pratiigs cilveeks. Nauda sapelnita, slava ariii. Un pedejaa ciinja pieradiija ka vecums pietiekams lai ietu pensijaa.
Protams zjeel ka nebuus vairs De La Hojas ciinjas, bet vinja leemumu atbalstu!

     [+] [-]

, 2009-04-01 10:48, pirms 16 gadiem
pareizi jau ir - aiziet vajag tad, kad tevi lūdz vēl palikt, nevis tad, kad ar kāju pa pakaļu izvada