Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Vlodarčika iespējamie pretinieki – Huks, Drozds un Čakijevs

Jānis Pārums

Vlodarčika iespējamie pretinieki – Huks, Drozds un Čakijevs
Kšištofs Vlodarčiks
Foto: ringpolska.pl

Pēc tam, kad tika atcelta WBC čempiona pirmajā smagajā svarā poļa Kšištofa Vlodarčika (49-2-1, 35KO) cīņa pret bijušo Eiropas čempionu smagsvariem Albertu Sosnovski (47-6, 28KO), nav skaidrs pret ko Vlodarčiks izies ringā savā nākamajā cīņā. Kandidatūras gan ir vairākas.

"Kopš telekanāls "Polsat" atteicās no idejas par Vlodarčika un Sosnovska cīņas organizēšanu, mēs esam neizdevīgā situācijā. Viss liecināja par to, ka cīņa notiks, bet tagad mums nepieciešams organizēt Kšištofam citu cīņu," sacīja čempiona promouters Andžejs Vasiļevskis. "Rahima Čakijeva (ar Čakijevu polis cīnījās jau pirms pusgada un pieveica ar tehnisko nokautu astotajā raundā, sagādājot krievam pirmo zaudējumu karjerā – aut.) un Grigorija Drozda promouteriem esam likuši saprast, ka labprāt aizbrauktu uz Krieviju un dotu iespēju krievu bokseriem pacīnīties par Vlodračika īpašumā esošo WBC jostu, taču neviens mums vēl nav atbildējis."

"Zinām, ka Drozds martā cīnīsies ar krietni vājāku pretinieku (Džeremiju Vanā, ar ko pērn cīnījās Mairis Briedis – aut.), bet Čakijevs plāno cīnīties tā paša šova ietvaros. Tādējādi cīņu pret vienu no viņiem varam organizēt ne ātrāk par jūniju vai jūlijā. Diemžēl šobrīd mums nav it nekādas konkrētības," piebilda promouters.

Zināms, ka Vasiļevskis piedāvājis organizēt cīņu arī WBO čempionu Marko Huku (37-2-1, 26KO) pārstāvošās promouteru kompānijas "Sauerland Event" direktoram Krisam Maijeram.

Izmantotie resursi:
AllBoxing.ru - Все новости бокса, MMA, бои на...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja