Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Pavliks sola Teiloram smagu cīņu

Jānis Pārums

Pavliks sola Teiloram smagu cīņu
Kellija Pavlika triumfs iepriekšējā cīņā.
Foto: AFP

Amerikāņu bokseris Kellijs Pavliks pirms 16. februāra cīņas pret savu tautieti Žermēnu Teiloru izteicies, ka viņa pretiniekam cīņa būs krietni smagāka nekā viņam pašam, uzsverot, ka diez vai Teilors revanšēsies.

"Es ļoti labi saprotu, ka Teilors vēlas sakaut mani, tādejādi revanšējoties," sacīja Pavliks. "Iespējams, ka viņš vairāk domās par uzvaru nekā par pašu cīņu un tādā gadījumā vēlēšanās var pārsniegt reālās iespējas. Domāju, ka Teiloram cīņa būs nesalīdzināmi smagāka kā man – viņam vajadzēs veikt korekcijas taktikā un mainīt gatavošanās procesu. Man šajā ziņā viss ir lieliski un tik labi kā nekad agrāk."

Pavliks un Teilors tikās jau 2007. gada septembrī un tad ar tehnisko nokautu uzvarēja tieši Pavliks, sagādājot Teiloram pirmo zaudējumu karjerā.

Izmantotie resursi:
www.fightnews.com