Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Markess: "Meklēšu iespējas nokautēt Pakjao"

Jānis Pārums

Markess: "Meklēšu iespējas nokautēt Pakjao"
Huans Manuels Markess un Menijs Pakjao
Foto: AFP/Scanpix

8.decembrī Lasvegasā ceturto savstarpējo cīņu aizvadīs filipīnietis Menijs Pakjao (54-4-2, 38KO) un meksikānis Huans Manuels Markess (54-6-1, 39KO). Pirms gaidāmās cīņas viņi izteica savu viedokli par gaidāmo tikšanos.

"Viņš ir lielisks pretuzbrukumos, viņš gaida pretinieku sitienus un atbild ar saviem. Ja es darītu tāpat, tad mums būtu garlaicīga cīņa, taču es cīnīšos ierastajā manierē. Centīšos cīņas noslēgumu padarīt iespaidīgāku nekā tas bijis iepriekšējās trijās cīņās," sacīja Menijs Pakjao.

Viņa treneris Fredijs Roučs savukārt atzina: "Mums priekšā ir ļoti nežēlīga cīņa, visu laiku domāju, kā to uzvarēt. Izmantosim visas iespējas, lai neļautu Markesam darboties viņa iecienītajā manierē. Menijs būs ātrāks un pakāpeniski kļūs agresīvāks. Ja būs iespēja uzvarēt viegli, mēs to izmantosim."

Ar pārliecību cīņu gaida arī Huans Manuels Markess: "Sagatavošos cīņai labāk nekā pirms gada. Esmu apmierināts ar līdz šim veikto darbu. Pamatā akcentu liku uz ātrumu un spēku. Man jābūt ātrākam par Pakjao. Mans plāns – sakaut viņu raundu pa raundam, sist pa korpusu un meklēt iespējas nokautēt viņu. Darīšu savu darbu un ceru, ka tiesneši godam padarīs savu, ja cīņa ilgs visus 12 raundus. "

Jāatgādina, ka pirmajās trijās cīņās labāk veicies Pakjao – 2004.gadā abu bokseru cīņa noslēdzās neizšķirti, 2008.gadā ar dalītu tiesnešu lēmumu uzvarēja Pakjao, kurš bija pārāks arī pērnā gada novembrī notikušajā cīņā – divi no trim tiesnešiem fiksēja filipīnieša pārākumu, viens uzskatīja, ka cīņa noslēgusies neizšķirti. Tiesa, daudzi boksa eksperti kritizēja iznākumu, norādot, ka labāks esot bijis Markess. Šoreiz bokseri cīnīsies par īpašo WBO jostu "Desmitgades bokseris". Cīņa notiks svara kategorijā līdz 66.7 kilogramiem.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-11-30 01:06, pirms 12 gadiem
Ja markezu uz karaa zoba nebuus panjemis laika teevs ir gaidam 4 menija parmacisanas stunda kuraa redzesim, ka floids pazemotu meniju.

  +1 [+] [-]

, 2012-11-30 07:43, pirms 12 gadiem
Ja nenotiks kaut kas negaidīts, tad domāju ka Markezs atkal izskolos Pakjao un tiesneši iedos Pakjao uzvaru. un ĪPAŠĀ JOSTA WBO desmitgades bokseris smiekli nāk.

     [+] [-]

, 2012-11-30 10:53, pirms 12 gadiem
trakais_v13 rakstīja: nokautēt? standarta frāze reitinga celšanai
Mūsdienās tas ir tikai naudas šovs. No sporta ne smakas.

     [+] [-]

, 2012-11-30 11:59, pirms 12 gadiem
trakais_v13 rakstīja: nokautēt? standarta frāze reitinga celšanai
Ja neesi redzējis iepriekšējās trīs cīņas, tad nerunā.

  +1 [+] [-]

, 2012-11-30 12:04, pirms 12 gadiem
Tu saki? rakstīja: Mūsdienās tas ir tikai naudas šovs. No sporta ne smakas.
Šiem bokseriem, atšķirībā no smagsvariem, nevajag nekādu pašslavināšanu masu medijos, jo ASV tāpat nopērk tik daudz PPV, cik tādi smagsvari kā Kļičko (par pārējiem nemaz nerunājot) pus mūža laikā nopelna. Ļoti labs piemērs bija šogad maijā (Cotto - Mayweather). HBO 24/7 neviens slikts vārds par pretinieku, bet tā cīņa viena no pelnošākajām pasaules vēsturē.

     [+] [-]

, 2012-12-01 00:13, pirms 12 gadiem
Cerams sanāks noskatīties, šādas cīņas ir daudz aizraujošākas kā Kļičko garlaicīgā pretinieku slānīšana