Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Kļičko: "Ibragimovs kļuvis ātrāks un bīstamāks"

Jānis Pārums

Pasaules čempions boksā supersmagajā svarā IBF/IBO versijā Vladimirs Kļičko intervijā klitschko.com pastāstījis par gaidāmo cīņu pret WBO čempionu Sultanu Ibragimovu un raksturojis pretinieku.

Cīņa notiks 23. februārī Ņujorkas "Madison Square Garden". Intervijā brāļu Kļičko oficiālajam portālam, Vladimirs dalījies iespaidos par pārrunām, pretinieku un gatavošanās procesu.

Par pārrunām. "Viss sarunu process notika draudzīgā atmosfērā. Nebija nepieciešams daudz laika, lai vienotos, gan ar Ibragimova komandu, gan televīzijas kanālu HBO, kas pārraidīs mūsu cīņu."

Par pretinieku. "Nešaubos par Sultana kā cīnītāja un boksera kvalitāti. Viņš ir pasaules čempions, kurš 23 cīņās nav zaudējis ne reizi, turklāt 17 reizes uzvarējis ar nokautu. Piekritīsiet – tas ir vērā ņemams rādītājs. Sultans bijusi arī cienījama karjera amatieru boksā. Nevaru nepieminēt arī viņa taktiskās un stratēģiskās kvalitātes, kuras viņš parāda visās savās cīņās. Pēdējos dueļos viņš ir kļuvis ātrāks un bīstamāks. Tas Ibragimovu padara par nopietnu konkurentu, kuru nedrīkst nenovērtēt."

Par gatavošanos cīņai: "Tā kā cīņa notiks ASV, tad arī gatavošanos aizvadīšu tur. Tiesa neesmu vēl ticis skaidrībā vai trenēšos Pensilvānijā vai Floridā, kur gatavošanos aizvadīs arī Sultans Ibragimovs. Man sanāca ieturēt diezgan ilgu pauzi, jo cīņā ar Leimonu Brjusteru guvu pirksta lūzumu. Šobrīd mans veselības stāvoklis ļaut pilnībā uzsākt gatavošanos cīņai ar Ibragimovu. Paredzēts, ka treniņi sāksies 17. decembrī."

Izmantotie resursi:
www.klitschko.com
www.sports.ru
Foto: AFP

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-11-30 16:52, pirms 16 gadiem
Nu lej un lej to komplimentu straumi ausīs, pie tam arī mediji kaut ko paķer un akcijas aug!

     [+] [-]

, 2007-11-30 18:19, pirms 16 gadiem
vismaz nav konkreeti sadomaajies kaa citi, kas sola jau nosist pretinieku 3šajā raundā, un pasludina sevi jau par pasaules labāko.

     [+] [-]

, 2007-11-30 18:42, pirms 16 gadiem
Nu bilde vispār ideāla! Pirmā doma kas ienāca prātā kad ieraudzīju šo bildi - Terminātors!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja