Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Kļičko un Areolas cīņa notiks 26. septembrī

Jānis Pārums

Kļičko un Areolas cīņa  notiks 26. septembrī
Vitālijs Kļičko
Foto: AFP

Ja tuvākajā laikā tiks parakstīts līgums par cīņu starp smagā svara pasaules čempionu boksā WBC versijā, ukraini Vitāliju Kļičko un amerikāni Krisu Areolu, tad tā notiks 26. septembrī.

Šādu datumu reģistrējis amerikāņu kanāls HBO, kas plāno demonstrēt Kļičko (37-2, 36KO) un Areolas (27-0, 24KO) cīņu. Paredzams, ka tā varētu notikt Losandželosā – vietā, kur dzīvo Kļičko vecākais un uzaudzis Areola. Cīņas vieta būs "Staples Center" arēna.

Pašlaik pārrunas rit veiksmīgi un abas puses jau ir praktiski vienojušās. Ļoti ticams, ka tuvākajā laikā abas puses varētu paziņot par līguma parakstīšanu. eSports.lv jau ziņoja, ka Kļičko 12. septembrī vēlējās cīnīties ar britu bokseri Deividu Heju (22-1, 21KO), taču Hejs atteicās piekrist Kļičko pārstāvju piedāvātajiem līguma noteikumiem un no cīņas atteicās, izvēloties 7. novembrī iziet ringā pret krievu milzi Nikolaju Valujevu (50-1, 34KO).

Izmantotie resursi:
boxingscene.com
boxrec.com

     [+] [-]

, 2009-07-30 21:23, pirms 15 gadiem
Cina varetu but interesanta,jo Cristobals ir labakais smaga svara boxeris in USA(mans viedoklis),bet del saviem agresiviem uzbrukumiem atri varetu piekust,un to var izmantot pieredzejusais Klicko...

     [+] [-]

, 2009-07-30 23:31, pirms 15 gadiem
Ai man zb, neko citu te neavar izlasīt kā par Klitchko un heyu pārsvarā citas ziņas te neliek.