Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Meivezers vecākais: "Kalzage cīnās kā sieviete"

Jānis Pārums

Meivezers vecākais: "Kalzage cīnās kā sieviete"
Floids Meivezers seniors
Foto: AP

Treneris Floids Meivezers vecākais, kas ir slavenā boksera Floida Meivezera tēvs izteicis savu viedokli par Velsas bokseri Džo Kalzagi, veltot viņam ne tos labākos vārdus un paziņojot, ka Kalzage cīnās kā sieviete.

Vērtējot Kalzages – Hopkinsa cīņu, kurā uzvarēja Kalzage, Meivezers vecākais teica: "Būšu atklāts – cīņa bija ļoti garlaicīga. Kaut vai Kalzage uzvarēja, neredzēju viņa izpildījumā tos sitienus, par kuriem visi runāja iepriekš. Pateikšu vēl vairāk – Kalzage ir vājākais bokseris, kādu es jebkad esmu redzējis. Es par to, lai redzētu viņa cīņu nedotu pat piecus dolārus. Kalzage cīnās kā sieviete."

"Lai arī ar ko Kalzage aizvadīs savu nākamo cīņu – Roju Džonsu junioru vai Kelliju Pavliku – viņam ir minimālas izredzes tajā uzvarēt. Džonsam pietiek ar vienu spēcīgu sitienu, lai bez problēmām uzvarētu Kalzagi. Tāpat arī Pavlikam. Viņš ir lēnāks par Roju, taču labā formā šobrīd."

Izmantotie resursi:
fighthype.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-05-01 12:18, pirms 16 gadiem
sis viirs zin ko runaa jo visa dziive vinjam ir pagaajusi boksaa un ir izaudzinaajis daudzas boksa legjendas

  +1 [+] [-]

, 2008-05-02 23:47, pirms 16 gadiem
Ja jūs būtu redzējuši cīņu, tad piekristu šim vīram, komentētāji ar'iatkārtojums teica ka daudzi sitieni ir kā amatierim.