Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Taisons: "Man nekad nepatika tas cilvēks, kurš es biju iepriekš"

Rolands Eliņš

Taisons: "Man nekad nepatika tas cilvēks, kurš es biju iepriekš"
Maiks Taisons. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Leģendārais bokseris Maiks Taisons pēc vakarnakt aizvadītās paraugcīņas pret Roju Džounsu medijiem norādīja, ka gatavs doties ringā vēlreiz un parādīt vēl labāku sniegumu.

54 gadus vecais Maiks Taisons vakarnakt Losandželosā aizvadīja paraugcīņu boksā pret citu boksa veterānu Roju Džounsu. Tiesneši astoņu raundu cīņā fiksēja neizšķirtu, lai gan krietni aktīvāku sniegumu ringā rādīja Taisons. Viņš pats pēc cīņas iebildumus par tiesnešu vērtējumu neizteica, kā arī pauda apņēmību nākamreiz nodemonstrēt vēl labāku sniegumu.

"Esmu priecīgs, ka netiku nokautēts," sacīja Taisons. "Nākamajā cīņā būšu labāks. Šodien es pilnīgi visu varēju izdarīt labāk, ceru, ka izdosies to uzlabot."

"Es biju priecīgs, ka varēju izturēt visus astoņus raundus," turpināja Dzelzs Maiks, visu laiku jaunākais pasaules čempions smagsvariem. "Tā ir īstā cīņa, īstā izturības pārbaude. Visus savus pretiniekus nokautēt nevar. Iepriekš es gāju tikai uz ātru uzvaru. Tagad trenējos maratonam. Nebiju paredzējis, ka uzvarēšu. Paredzēju, ka došos ringā, izturēšu astoņus raundus un sniegšu līdzjutējiem izklaidi."

Taisons noraidīja mediju pieņēmumu, ka viņš ringā atgriezies savtīgu iemeslu dēļ:""Nedomāju, ka tagad pārdzīvoju pusmūža krīzi. Domāju, ka tas ir mans ego, kas man lika darīt lietas, no kurām baidījos. Esmu ļoti priecīgs, ka to izdarīju, un darīšu to vēlreiz."

Šī cīņa tika izmantota labdarības nolūkiem, un Taisons vēlreiz apliecināja savus plānus līdzīgas cīņas rīkot arī vēlāk: "Viss ir iespējams. Ierobežojumu nav. Šobrīd man ir iespēja palīdzēt cilvēkiem visapkārt pasaulei. Vecais Maiks Taisons vairs nepastāv. Tagad man ir labāks iemesls boksēties, esmu šeit ar konkrētu mērķi. Man nekad nepatika tas cilvēks, kurš es biju iepriekš. Man patīk tas, kas es esmu tagad."

Notikumiem boksa ringā uzmanību pievērsa arī UFC prezidents Deina Vaits, kurš pēc sava cīņu šova beigām dalījās viedoklī ar ESPN, norādot, ka sākotnēji bijis negatīvi noskaņots par Taisona atgriešanos ringā: "Negribēju neko teikt publiski, jo Taisons man ir labs draugs. Taču satraucos – Maikam ir 54 gadi, un laiku pieveikt nevar. Laiks mūs pieveic, agrāk vai vēlāk. Maikam joprojām ir šī iespaidīgā aura, taču viņam arī ir 54 gadi, un cīņu sports ir jauno puišu lieta. Taču par spīti tam visam, man jāsaka, ka Taisons ringā izskatījās sasodīti labi."

"Tas mani šokēja," atzina Vaits. "Arī Rojam jau ir daudz gadu, taču viņš nesen vēl aizvadīja profesionālās cīņas. Taču šonakt Rojs pat nogura ātrāk. Ceru, ka viņi kārtīgi nopelnīja, bet ar cīņu kā tādu viņi pārspēja manas cerības."

Tiek vēstīts, ka Taisons par cīņu saņēma honorāru desmit miljonu dolāru vērtībā, kamēr Džounsa līgumā atrunāti vairāki papildus nosacījumi, kas viņa honorāru paredz 1-3 miljona dolāru apjomā. Taisons arī iepriekš bija uzsvēris, ka lielu daļu no sava honorāra ziedos labdarībai.

Izmantotie resursi:
https://www.boxingscene.com/mike-ty...

  +2 [+] [-]

, 2020-11-29 18:16, pirms 3 gadiem
Dzelzs Maiks ir leģenda, paldies par visu, bet visam savs laiks un ir pienācis laiks likt punktu, vienīgais ar ko varētu izcelt žūksni būtu triloģijas noslēgums ar Holifildu!

     [+] [-]

, 2020-11-29 21:33, pirms 3 gadiem
Tad tiešām lai tiek Maikam arī Holifields un tad par to otru ausi 😆😆😆