Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Hejs: "Vienlīdzīgu honorāru cīņā pret Kļičko neesmu pelnījis"

Jānis Pārums

Hejs: "Vienlīdzīgu honorāru cīņā pret Kļičko neesmu pelnījis"
Deivids Hejs
Foto: AFP/Scanpix

Šobrīd norit pārrunas par iespējamo WBC smagsvaru čempiona Vitālija Kļičko (43-2, 40KO) un bijušā WBA čempiona Deivida Heja (25-2, 23KO) iespējamo cīņu nākamgad. Atšķirībā no saviem agrākajiem izteikumiem, šobrīd Hejs savās prasībās palicis pieticīgāks.

Pārrunām tuvu stāvošas personas atklājušas, ka Kļičko vecākā un Heja cīņa varot notikt 2012.gada 3.martā Vācijas pilsētas Diseldorfas "ESPRIT" arēnā, kurā 10.decembrī cīņu pret Žanu Marku Mormeku aizvadīs arī Vitālija jaunākais brālis Vladimirs (56-3, 49KO). Diezgan droši var teikt, ka 3.martā Vitālijs cīnīsies, bet jautājums ir - vai izdosies vienoties ar Heju vai nāksies meklēt citu kandidatūru.

Pats Hejs šobrīd savās prasībās ir diezgan pieticīgs: "Līgumu vēl neesmu redzējis, taču pārrunas notiek. Pirms es beidzu karjeru, teicu, ka brāļi Kļičko būtu vienīgi, kuri dēļ es varētu atgriezties ringā. Man ir vēlēšanās cīnīties ar Vitāliju. Cīņā pret Vladimiru honorārs tika dalīts uz pusēm (50/50). Tagad es to neesmu pelnījis. Man nav titula, taču cīņai es varu dot popularitāti un skatāmību. Nezinu, vai cīņa notiks, bet, ja jā, tad es būšu lieliskā formā. Gatavošos nopietni."

Pēdējo cīņu Hejs aizvadīja šī gada jūlijā, kad pēc punktiem itin pārliecinoši piekāpās Vitālija jaunākajam brālim Vladimiram. Oktobrī Hejs paziņoja par karjeras beigām.

Izmantotie resursi:
boxingscene.com
boxrec.com

Slēpts komentārs: draudinsh
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +10 [+] [-]

, 2011-11-29 16:50, pirms 13 gadiem
draudinsh rakstīja: vinsh tak aizgaaja atkal atpakalj vaaks jau saak apnikt moska kaadu jaoblinski no vitjaz uzkaujas
viņš tak aizgāja, sakot, ka gatavs atgriezties tikai pret Kļičko. Un tādu Jablonski viņš noguldītu pāris minūšu laikā, tā ka negvelz glupības
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-11-29 17:04, pirms 13 gadiem
Jursi2 rakstīja: viņš tak aizgāja, sakot, ka gatavs atgriezties tikai pret Kļičko. Un tādu Jablonski viņš noguldītu pāris minūšu laikā, tā ka negvelz glupības
par jabolinski runājot viens sitiens, viss.

jēēj kaut kas intresants smagsvaru divīzijā, bet nu es nezinu cik lielas izredzes hejam būs pret vitāliju. nokautēt viņu nevarēja lenokss, tad nevarēs arī hejs par apboksēšanu nemaz nerunājot.

     [+] [-]

, 2011-11-29 17:15, pirms 13 gadiem
sportā mīl atgriešanās. Kā Jordan pēc prombūtnes ievērojami labāks un izsalcis pēc sporta Heja gadījumā ir tikai naudas motīvi. Es domāju šī cīņa notiks un rezultāts - Kličko uzvara pēc punktiem. Vitālijs tā pat kā Vladimirs Heju nevarēs noķert un Hejs nemaz neuzbruks, vismaz aktīvi noteikti nē.

  -1 [+] [-]

, 2011-11-29 17:24, pirms 13 gadiem
singerman rakstīja: Hejs neko nepanems. Bralus var uzvaret tikai un vienigi tad, ja vinus spej apspelet taktiskaja zina. Hejs nu noteikti nav tas gudrakais(un nekad ari nebus) bokseris. Ar speku vien nepietiek pret viniem, tapec, ja cina tomer bus, Hejam zaudejums garantets.
Sikak neko nekomentesu vairs.
Taisniba vien ir. Es teiktu- ar muti vien nepietiek pret vinjiem. Hejs nav gudrakais, bet vins vienmer zin ka visus uzvaret:"Adamek was just sitting duck for every shot, he even didn't try moving his head once. You can't fight Vitali like that. I think you've got to be even more awkward than Vitali to beat him. You can't play his game". Zel tos kuri tic vinja "pub speeches" un doma, ka tas ir tik vienkarsi.

     [+] [-]

, 2011-11-29 17:44, pirms 13 gadiem
draudinsh rakstīja: vinsh tak aizgaaja atkal atpakalj vaaks jau saak apnikt moska kaadu jaoblinski no vitjaz uzkaujas
Draudiņ, veco draudziņ. Atkal ņemies kā pīle pa dīķi? Saņemies, lai vīri cīnās, bet Tu papēti kā tas īsti ir jādara.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-11-30 11:42, pirms 13 gadiem
Reaktors rakstīja: Bl* Vitālijam vajadzētu Heju saklapēt un salauzt žokli ar nokautējošo sitienu pirmajā raundā, lai beidz vienreiz savu verbālo caureju.
ko viņš tagad nepareizi pateica?