Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Holifīlds: "Visi grib redzēt kā sakauju Kļičko"

Jānis Pārums

Amerikāņu bokseris Evanders Holifīlds atklājis kāpēc viņa un pašreizējā IBF versijas čempiona Vladimira Kļičko (Ukraina) cīņa nenotika – amerikānim solītais honorārs par cīņu bijis nesamērīgi zems salīdzinājumā ar ukraini.

"Es labprāt cīnītos ar Vladimiru. Domāju, ka boksa eksperti mani zina labāk par viņu, pat neskatoties uz to, ka viņš ir esošais pasaules čempions. Un šie paši eksperti un ne tikai viņi noteikti vēlētos redzēt kā es sakauju Kļičko," sacīja Holifīlds.

"Problēma ir tajā, ka Kļičko menedžeris Šeilijs Finkels man teica, ka par cīņu saņemšu tikai divus miljonus dolāru, kamēr Vladimirs – 20 miljonus. Tas ir negodīgi. Es zinu savu cenu un gaidīšu piemērotu brīdi, lai mūsu cīņa tomēr notiktu. Pieļauju, ka tas notiks tad, kad es atkal būšu čempions."

Tāpat Holifīlds atzinis, ka Kļičko komandai nepatīk sadarboties ar veiksmīgiem un pieredzējušiem bokseriem.

Izmantotie resursi:
www.sports.ru
Foto: AFP

     [+] [-]

, 2007-09-29 18:40, pirms 17 gadiem
wtf?? 2 ļimoni pret 20 TUUKSTOSHI?? nav domaats 20 ļimoni?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja