Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Boksa menedžeris: "Brāļi Kļičko nav populāri ASV, jo tur nav smagsvaru"

Jānis Pārums

Boksa menedžeris: "Brāļi Kļičko nav populāri ASV, jo tur nav smagsvaru"
Egis Klimas
Foto: Ruslan Kondratjev / balsas.lt

Lietuvā dzimušais un ASV dzīvojošais boksa menedžeris Egis Klimas paudis viedokli, ka brāļu Vladimira un Vitālija Kļičko popularitāte ASV ir atkarīga no smagsvaru kategorijas popularitātes šajā valstī.

Lietuviešu menedžerim, kas pārstāv olimpisko čempionu Vasīlija Lomačenko un Aleksandra Usika intereses, kā arī sadarbojas ar vienu no perspektīvākajiem smagā svara profesionālajiem bokseriem Vjačeslavu Glazkovu (starp citu, Klimas ir organizējis arī mums labi pazīstamā boksa turnīra "Bigger's Better" Viļņas posmu - aut.) tika jautāts, kāpēc brāļi Kļičko, kas Vācijā spēj pulcēt līdzjutējus futbola stadionos, nav populāri Amerikā. Klimas atbildēja, ka visa vaina ir smagsvaru popularitātes trūkumā pašā ASV.

"Nedomāju, ka problēma ir Kļičko menedžeros. Toms Leflers savu darbu dara ļoti labi. Principā Vitālijs un Vladimirs ASV nav populāri tikai tāpēc, ka šeit nav [ļoti labu] smagsvaru. Tas ir – ne jau Kļičko nav populāri, bet pati smagsvaru divīzija. Pagājusi ēra, kad virsotnē bija Taisons, Holifīds, Lūiss. Ja Kļičko būtu šīs ēras sastāvdaļa, ticiet man, viņi būtu ne mazāk populāri kā Vācijā," sacīja menedžeris.

Pēdējo cīņu ASV kāds no brāļiem Kļičko aizvadīja 2009.gadā, kad Vitālijs Losandželosas "Staples Center" arēnā pieveica amerikāni Krisu Areolu.

Izmantotie resursi:
Футбол, хоккей, баскетбол, теннис, бокс,...

  +5 [+] [-]

, 2013-06-29 18:52, pirms 11 gadiem
starkov atkāpies

  -1 [+] [-]

, 2013-06-29 19:38, pirms 11 gadiem
Hossa43 rakstīja: starkov atkāpies

  +1 [+] [-]

, 2013-06-29 20:13, pirms 11 gadiem
Hossa43 rakstīja: starkov atkāpies
Hossa43, atkāpies! Un nerādies SC.