Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Tompsons: "Dzenāšu Kļičko pa ringu"

Jānis Pārums

Tompsons: "Dzenāšu Kļičko pa ringu"
Vladimirs Kļičko un Tonijs Tompsons
Foto: AFP/Scanpix

Amerikāņu bokseris Tonijs Tompsons (36-2, 24KO), kurš otro reizi pēdējo četru gadu laikā cīnīsies pret titulēto ukraini Vladimiru Kļičko (57-3, 50KO), uzskata, ka abu bokseru otrajā cīņā iznākums būs savādāks.

"Domāju, ka iepriekšējās cīņās Kļičko pretinieki pārāk respektēja viņu," atzina Tompsons. "Viņi skraidīja pa ringu un gaidīja iespējas izdarīt vienu sitienu, cerot, ka Vladimira zods to neizturēs. Mēs esam smagsvari un mums visiem zodi rada šaubas, ja pa tiem labi trāpa. Taču tā nav mana stratēģija."

"Mana stratēģija ir iziet ringā, dzenāt Kļičko un būs par bosu. Viņš ir cīnījies ar dažādiem pretiniekiem, taču nav cīnījies ne ar vienu, kas viņam liktu atstāt tik daudz spēku, kā es," piebilda Tompsons.

Jāatgādina, ka Tompsons un Kļičko cīnījās jau 2008.gada 12.jūlijā, kad Tompsons nodemonstrēja labu sniegumu pret čempionu, taču 11.raundā tomēr piedzīvoja nokautu. Šogad cīņa notiks 7.jūlijā Šveices pilsētā Bernē. Abi bokseri cīnīsies par Kļičko piederošajām IBO, IBF, WBO, WBA (Super World) tituliem.

Izmantotie resursi:
Boxing News