Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Abrahams tiksies ar Oralu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Abrahams tiksies ar Oralu
Arturs Abrahams
Foto: AP

Pasaules čempions boksā IBF versijā vidējā svarā Arturs Abrahams 27. jūnijā Berlīnē (Vācija) savu titulu aizstāvēs pret Mahiru Oralu, jo ar obligāto titula pretendentu Džovanni Lorenco nevarēja atrast kopīgu valodu, ziņo Fightnews.com.

Sākotnēji bija plānots, ka Arturam Abrahamam (29-0, 23 KO) 27. jūnijā uz „Max Schmeling Halle” (Vācija) ringa būs jākāpj, lai aizstāvētu sev piederošo IBF čempiona jostu pret obligāto titula pretendentu Džovanni Lorenco (27-1, 19 KO), taču abu sportistu pārstāvju sarunas nonāca strupceļā. Tāpēc IBF atļāva Abrahamam cīnīties ar Mahiru Oralu (25-1- 10 KO), kas tiek formulēta kā brīvprātīgā titula aizstāvēšanas cīņa.

Galējais termiņš līdz, kuram jāaizvada brīvprātīgā titula aiztāvēšanas cīņa ir šī gada septembris.

Savu pēdējo titula aizstāvības cīņu līdz šim neuzvarētais Abrahams aizvadīja šī gada martā, kad pēc vienbalsīga tiesnešu lēmumu pēc punktiem bija pārāks par amerikāņu bokseri Lajuanu Simonu (21-1, 12 KO).

Savukārt Orals savu pēdējo cīņu aizvadīja pagājušā gada novembrī, septītajā raundā pieveicot Aleksanderu Siposu (19-6, 9 KO). Pērn Turcijā Orals tikās arī ar Latvijas pārstāvi Juriju Boreiko (15-17, 10 KO), ar kuru līdzīgā cīņā pieveica tikai pēc punktiem.

Izmantotie resursi:
fightnews.com
boxrec.com

     [+] [-]

, 2009-06-03 17:51, pirms 15 gadiem
Patīk man šis bokseris.