Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Makleins: "Čagajevs uzvarēs Valujevu vēlreiz"

Jānis Pārums

Makleins: "Čagajevs uzvarēs Valujevu vēlreiz"
Džamils Makleins
Foto: AFP

Amerikāņu smagā svara bokseris Džamils Makleins izteicis pārliecību, ka 5. jūlija cīņā starp WBA pasaules čempionu uzbeku Ruslanu Čagajevu un "krievu milzi" Nikolaju Valujevu uzvarēs pirmais.

"Čagajevs Valujevu uzvarēs vēlreiz," pārliecināti atzina Makleins, kurš pats pērn boksējās ar Valujevu, taču trešajā raundā kājas savainojuma dēļ nespēja cīņu turpināt. "Valujevs ir liels, liels, liels... Jā, arī Kļičko ir liels, taču viņam ir optimāli parametri, taču krievu bokseris ir vienkārši milzīgs."

"Čagajevs turpretī ir mazs. Domāju, ka būs līdzīgi kā viņu abu pirmajā cīņā pat, ja viņi izdomās boksēties vēl un vēl. Čagajevs vienkārši ātrumā Valujevu pārspēs. No otras puses – krievam tagad ir jauns treneris un tas var daudz ko mainīt. Tāpēc pavisam nenovērtēt Valujevu nevajadzētu," piebilda Makleins.

Pērn Valujevs tieši cīņā ar Čagajevu piedzīvoja karjerā pirmo zaudējumu, šķiroties arī no WBA versijas titula.

Izmantotie resursi:
sports.ru

     [+] [-]

, 2008-05-31 09:51, pirms 16 gadiem
Makleins izsakas par valuevu tik pesimistiski ka jadoma ka vinjsh ir aizmirsis savu cinju ar valuevu kura vinjsh nosimuleja kajas traumu . bet domaju ka valuevam ir labas izredzes vinet machu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja