Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Ļebedeva – Džonsa revanša cīņa varētu notikt februārī Maskavā

Jānis Pārums

Ļebedeva – Džonsa revanša cīņa varētu notikt februārī Maskavā
Deniss Ļebedevs un Giljermo Džonss
Foto: Itar Tass/Scanpix

WBA pasaules čempiona pirmajā smagajā svarā (līdz 90.7 kilogramiem) krieva Denisa Ļebedeva (25-2, 19KO) revanša cīņa pret panamieti Giljermo Džonsu (39-3-2, 31KO), iespējams, nākamā gada februārī notiks Krievijas galvaspilsētā Maskavā.

Abu bokseru pārstāvji Vladimirs Hrjunovs un Dons Kings kopā ar Pasaules Boksa asociācijas (WBA) amatpersonām tikušies Panamā, kur apsprieduši iespējamos cīņas datumus un norises vietas. Šobrīd kā visreālākais variants tiek minēts nākamā gada februāris, cīņas vieta – Maskava.

Jāatgādina, ka pirmoreiz bokseri cīnījās 17.maijā, kad Džonss ar tehnisko nokautu 11.raundā pieveica Ļebedevu, lai gan pēc punktiem vadībā bija krievu bokseris. Neskatoties uz nopietnu acs savainojumu cīņas gaitā, Ļebedevs vairākkārt izdarīja bīstamus sitienus, taču Džonss pārsteidzošā kārtā nokdaunā tā arī ne reizi netika nosūtīts. Pēc cīņas Džonsa komanda vairākas stundas atteicās veikt dopinga analīzes, bet WBA spiediena rezultātā tas tomēr tika izdarīts. Boksera organismā konstatēts furosemīds. Šis preparāts pieder zāļu grupai, ko sauc par diurētiskiem līdzekļiem un tam piemīt urīndzenoša iedarbība (ātrai svara samazināšanai). Pasaules Antidopinga aģentūras aizliegto vielu sarakstā furosemīds iekļauts arī tāpēc, ka sportisti to pārsvarā lieto, lai slēptu citu aizliegto vielu pēdas organismā.

Pēc tam, kad pozitīva izrādījusies arī boksera B prove, viņam atņemts čempiona tituls, kas tagad atgriezts Ļebedevam, kurš bija čempiona statusā pirms abu savstarpējās cīņas. Džonsam piespriesta sešu mēnešu diskvalifikācija ar atpakaļejošu datumu. Proti, diskvalifikācija stājās spēkā cīņas dienā, 17.maijā, un beidzās 17.novembrī.

Izmantotie resursi:
Boxing News

  +1 [+] [-]

, 2013-11-28 15:41, pirms 11 gadiem
Beidzot varēsim redzēt patieso Džonsu

     [+] [-]

, 2013-11-28 17:23, pirms 11 gadiem
Tas arī bija patiess Džons nevis dubultnieks.Ak jā,tu jau padomāji ka steroīdi pārvērš cilvēku zombijā ja?Tad nāksies tevi sarūgtināt,tā tas nav.Vieglāk trenēties,vairāk pampings,bet ne jau steroīdi pārvērš nejūtīgu mūli,ka var bliezt un bliezt un nekā nebūs,tā tas nav.Pirms ko runāt,vajg zināt kāda ir atšķirība starp abiem stāvokļiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-11-28 20:58, pirms 11 gadiem
Labāk būtu pret Džeimsu Toniju, sastistu krievu.

     [+] [-]

, 2013-11-28 22:34, pirms 11 gadiem
Krievs jau Toniju vinnēja.

     [+] [-]

, 2013-11-28 22:46, pirms 11 gadiem
Dopings jau nav uzvaras panaceja,tas tikai nedaudz palīdz.

     [+] [-]

, 2013-11-29 00:43, pirms 11 gadiem
cookro rakstīja: Krievs jau Toniju vinnēja.
Jā bet tonijs celi bija izmežģījis tajā cīņā kādā no raundiem, līdz tam brīdim bijis labi. Vnk liekas ka Dzonss brauks pakāst un ievākt piki.