Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Čagajevs: "Gribu, lai Valujevs uzvar Ruisu"

Jānis Pārums

Čagajevs: "Gribu, lai Valujevs uzvar Ruisu"
Ruslans Čagajevs
Foto: AP

Uzbekistānas smagā svara bokseris Ruslans Čagajevs atzinis, ka 30. augustā gaidāmajā cīņā par WBA pasaules čempiona titulu starp krievu Nikolaju Valujevu un amerikāni Džonu Ruisu, viņš atbalstīs Krievijas bokseri.

"Man nākotnē vajadzēs cīnīties ar Valujeva un Ruisa cīņas uzvarētāju, tāpēc vēlos, lai uzvar Nikolajs. Manas simpātijas ir viegli izskaidrot – divreiz mūsu cīņa ar Valujevu nenotika manu veselības problēmu dēļ un ļaudis jau pasteidzās paziņot, ka es baidos no Nikolaja. Tieši šī iemesla dēļ vēlos, lai mana cīņa ar Valujevu notiek," savu nostāju skaidroja Uzbekistānas bokseris.

Čagajevs arī atzina, ka viņa veseļošanās process notiek veiksmīgi un šī gada nogalē viņš būs gatavs atgriezties ringā. Čagajeva, kurš šobrīd skaitās t.s. atvaļinātais čempions, nākotnes plāni nav mainījušies – viņš joprojām grib kļūt par absolūto pasaules čempionu.

Uz žurnālistu jautājumu, vai viņš piekrīt, ka Vladimirs Kļičko ir šobrīd spēcīgākais smagsvara bokseris, Čagajevs atbildēja: "Ja es gribu kļūt par absolūto čempionu, man ir jāuzvar Vladimirs. Pēc šīs cīņas, tad arī tiks sniegta atbilde uz jūsu jautājumu."

Izmantotie resursi:
boxingscene.com

  -3 [+] [-]

, 2008-08-28 14:49, pirms 16 gadiem
Līdz Kļičko viņam vēl tālu

     [+] [-]

, 2008-08-28 14:56, pirms 16 gadiem
man saakt likties, ka bokseri par daudz runaa...

  +1 [+] [-]

, 2008-08-28 16:20, pirms 16 gadiem
McRELE rakstīja: man saakt likties, ka bokseri par daudz runaa...

tā gan, bet šis jau ir kko sasniedzis, lai varētu parunāt!
bet daži gan vēl tik uz kko pretendē, bet ar muti jau čempioni!

     [+] [-]

, 2008-08-28 16:48, pirms 16 gadiem
IMIDŽS liek viņiem tā runāt ...
ko tad padomās ļaudis, kas alkst asiņu, ja bokseri pēkšņi sāks apjautāties viens otram par to kā iet sievai un bērniem ...
viņiem taču jābūt lecīgiem

     [+] [-]

, 2008-08-28 22:30, pirms 16 gadiem
Kekss17 rakstīja: Līdz Kļičko viņam vēl tālu


Nav nemaz tik tālu. Domāju, ka šajā cīņā uzvarētāju nevarētu nemaz tik viegli prognozēt.