Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Tomijs Fjūrijs netiek ielaists ASV, apdraudēta cīņa pret Džeiku Polu

Rolands Eliņš

Tomijs Fjūrijs netiek ielaists ASV, apdraudēta cīņa pret Džeiku Polu
Tomijs Fjūrijs. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix

Britu bokseris Tomijs Fjūrijs, smagsvaru čempiona Taisona Fjūrija pusbrālis, šodien nesaņēma atļauju ierasties ASV teritorijā, kas attiecīgi uzlika lielu jautājuma zīmi par viņa augustā paredzēto cīņu pret ASV boksa slavenību Džeiku Polu.

Tomijs Fjūrijs (8-0) gatavojās doties uz ASV, lai rītdien piedalītos preses konferencē, popularizējot viņa un interneta slavenības Džeika Pola augusta sākumā paredzēto boksa cīņu. Taču Londonas lidostā Fjūriju apturēja ASV varas iestāžu pārstāvji, informējot, ka viņš netiks ielaists valstī.

Fjūrijs par notikušo pavēstīja sociālajos tīklos, norādot, ka ASV varas iestāžu aģenti viņam teikuši, ka viņam jāzina šādas rīcības iemesls. Fjūrijs pats izteicās, ka šādu iemeslu nezina un ka notikušais viņam ir milzīgs pārsteigums.

Jāpiemin, ka arī viņa brālis Taisons Fjūrijs pirms dažām dienām palika bez brauciena uz ASV, jo viņam tika liegta atļauja doties pāri robežai. Tiek pieļauts, ka tas notika Fjūrija saistības ar Danielu Kinahanu dēļ. Kinahans tiek turēts aizdomās par narkotiku karteļa vadīšanu un viņam piespriestas ASV sankcijas.

Pola un Fjūrija cīņa, lai arī sportiskā līmeņa ziņā kotējas visnotaļ zemu, popularitātes ziņā solās būt starp gada apspriestākajām cīņām, taču tā paredzēta Ņujorkā, kur Fjūrijs šobrīd nevar ierasties.

Pola puse norādīja, ka iepriekš bija saņēmusi solījumus no Fjūrija, ka šajā ziņā nekādu problēmu nebūs, tāpēc notikušais ir nepatīkams pārsteigums arī viņiem. Džeiks Pols pats tikmēr sociālajos tīklos pavēstīja, ka Fjūrijs cenšas izvairīties no cīņas pret viņu, taču tas netiks pieļauts, un Pola komanda viņam palīdzēs sakārtot iebraukšanu ASV.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/boxing/61...

     [+] [-]

, 2022-06-28 23:34, pirms 2 gadiem
Man gribētos , lai to Poļu kāds pielikt pie vietas!

     [+] [-]

, 2022-06-29 15:26, pirms 2 gadiem
Sporta Eksperts#1 rakstīja: Man gribētos , lai to Poļu kāds pielikt pie vietas!
No Tomija principa vins var ari zaudet, domaju specigakais pretinieks lidz sim, bet nu kas zin Pols ari progresse