Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Deiviss pirms titulcīņas nogrūž pretinieku no skatuves

Rolands Eliņš

Deiviss pirms titulcīņas nogrūž pretinieku no skatuves
Džervonta Deiviss un Rollijs Romero. Foto: AFP/Scanpix

Svēršanās ceremonija pirms WBA "parastā" čempiona titulcīņas vieglajā svarā starp Džervontu Deivisu un Rolliju Romero beidzās ar nepatīkamu atgadījumu, kad Deiviss no aizmugures nogrūda pretinieku no skatuves. Romero iztika bez savainojuma.

Pirms Bruklinā gaidāmās cīņas WBA "parastā" čempiona titula īpašnieks Džervonta Deiviss stājās aci pret aci ar savu izaicinātāju Rolliju Romero. Pēc nostāšanās ar seju pret seju abi pagriezās pret publiku, un Deiviss atrādīja savus bicepsus. Romero nolēma viņu aizēnot un piestājās nedaudz priekšā, arī paceļot rokas.

Deiviss sava pretinieka nostāšanos sev priekšā sagaidīja ar vizuāli vieglu grūdienu, taču Romero jau atradās pie nelielā paaugstinājuma malas un attiecīgi tika nogrūsts no skatuves. Viņš gan piezemējās veiksmīgi un ātri metās atpakaļ, lai abu bokseru komandas varētu sākt skaidrot attiecības, un izvērtās asumi, kuros abi bokseri tika atturēti no tālākas konfrontācijas.

Dažāda veida strīdi, skandāli un bravūrīgi izgājieni svēršanās ceremonijās profesionālajā boksā nav nekas neparasts, taču šoreiz Deiviss saņēma īpašu kritiku par savu izgājienu, jo viņš apdraudēja visas cīņas norisi.

"Mērglis mani pagrūda, tas ir tas, kas notika," pēc tam sacīja Romero. "Viņš ir nobijies no manis, un viņš ir "mīkstais", turklāt muļķīgs "mīkstais". Tas taču varēja izjaukt visu cīņu! Ja es tobrīd kritienā izmežģīju potīti, viss, cīņa nevar notikt, vai ne? Par laimi, man ir neticami labi refleksi."

Romero savā karjerā uzvarējis visās 14 cīņās, kamēr Deiviss uzvarējis visās 26 cīņās. Jāatgādina, ka Deivisam pieder WBA otrā līmeņa čempiona tituls, kamēr WBA "Super" čempiona tituls ir Džordža Kambososa īpašumā, un kopā ar citiem saviem tituliem Kambososs to aizstāvēs nākamajā nedēļas nogalē Austrālijā pret Devinu Heiniju.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2022-06-07 10:35, pirms 2 gadiem
"Romero iztika bez savainojuma"

Tas ir kā, šoreiz aizmirsa savu savainojumu mājās..??