Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Estrada: "Esmu gatavs apturēt Povetkinu"

Jānis Pārums

Estrada: "Esmu gatavs apturēt Povetkinu"
Džeisons Estrada
Foto: boxen.com

Amerikāņu smagā svara bokseris Džeisons Estrada (15-1, 3KO), kurš 4. aprīlī cīnīsies pret IBF obligāto titula pretendentu Aleksandru Povetkinu (16-0, 12KO), ringā apsolījis sarīkot īstu kauju un sagādāt Povetkinam pirmo zaudējumu karjerā.

"Gatavošanās gaidāmajai cīņai bija ļoti interesanta. Jūtu, ka šobrīd atrodos lieliskā sportiskā formā. Esmu gatavs un gatavojos pārtraukt Aleksandra uzvaru sēriju. Esmu pārliecināts, ka tā būs īsta kauja," sacīja amerikāņu bokseris.

"Savu vienīgo nopietno cīņu Povetkins aizvadīja pret amerikāni Ediju Čembersu. Tajā cīņā viņš izdarīja piecus precīzus sitienus pa galvu, no kuriem tikai divus es nosauktu par tīriem. Es esmu krietni agresīvāks par Čembersu, tāpēc Povetkinam ar mani nebūs viegli," paziņoja Estrada.

Aleksandra Povetkina un Džeisona Estradas cīņa tieši pēc nedēļas, 4. aprīlī, notiks Vācijas pilsētā Diseldorfā.

Izmantotie resursi:
eastsideboxing.com

  -3 [+] [-]

, 2009-03-28 15:01, pirms 16 gadiem
Mjaaa... Ja tu vēlies boksēties, tad dari to, ja jūti, ka esi spējīgs sasniegt vismaz vidējo līmeni, jo tad tā nauda kompensē smadzeņu traumas ! Neatbalstu amatieru boksu, bet bez tā jau netikt uz augšu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: ^h00P^
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-03-28 17:16, pirms 16 gadiem
Atkal kārtējais mutes bajārs,kurš pirms cīņas gudri d... ,bet pēc tam,kad jācīnās,kādā 4vai5raundā paķer nokautu!Vai neliekas pa biežu šādos plātīzeros klausīties?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-03-28 23:16, pirms 16 gadiem
es sapratu ka hoop saka ka jātrenējas daudz gadus ,bet bez cīņām un ,tad tikai ar tehnisko bāzi ,bez cīnīšanās pieredzes jāiziet ringā.
niiice idea mate

     [+] [-]

, 2009-03-28 23:31, pirms 16 gadiem
noooot