Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Meivezers pret Hatonu II – nākampavasar Vemblijā?

Meivezers pret Hatonu II – nākampavasar Vemblijā?
Rikijs Hatons (pa kreisi) un Floids Meivezers
Foto: AP

Britu boksera Rikija Hatona pārstāvi paziņojuši, ka Hatona revanša cīņa ar amerikāni Floidu Meivezeru, ļoti iespējams, notiks nākamā gada pavasarī "Vembley" stadionā. Abas puses esot ieinteresētas revanša cīņā.

Hatons (43-1, 31KO) , kurš 24. maijā "Manchester City" stadionā boksēsies ar meksikāni Huanu Lazkano (37-4-1, 27KO), pērnā gada 8. decembrī zaudēja Meivezeram (39-0, 25KO) ar tehnisko nokautu desmitajā raundā.

"Golden Boy Promotions" pārstāvis Ričards Šāfers atzina: "Ļoti ticams, ka nākamajā pavasarī Meivezers dosies uz Londonu. Floids un viņa menedžeris Al Haimans ļoti nopietni uztver iespējamo revanša cīņu ar Hatonu."

Hatons uzskata, ka tiesnesis Džo Kortess (tiesās arī Džo Kalzages un Bernarda Hopkinsa cīņu – aut.) "sekmēja" boksera vienīgo zaudējumu, taču netaisās tiesnesi kritizēt: "Domāju, ka tiesnesis bija nedaudz par bargu, apturot cīņu, bet nevēlos viņam visu laiku pārmest."

Vēl pirms cīņas ar Meivezeru, Hatons maijā tiksies ar Lazkano, bet rudenī iespējama cīņa ar pirmā pusvidējā (līdz 63.5kg) svara IBF versijas čempionu Polu Malinjadži (24-1, 5KO). Pirms tam gan Malinjadži jāuzvar Lovmors N'Dou, cīņa ar kuru, tāpat kā Hatona – Lazkano duelis, notiks "Manchester City" stadionā tieši 24. maijā.

Pašam Meivezeram 20. septembrī gaidāma revanša cīņa pret Oskaru De La Hoiju(38-5, 30KO). Pirmajā abu bokseru cīņā pērnā gada maijā spraigā cīņā pēc punktiem uzvarēja Meivezers.

Izmantotie resursi:
bbc.co.uk


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-03-28 11:57, pirms 16 gadiem
Pretty Boy ;D
, 2008-03-28 12:10, pirms 16 gadiem
De La Hoijam gan labs fight record - (38-5, 39KO)!? Vai tad šis pat zaudētajos mačos ir kādu aizsūtījis nokautā???
, 2008-03-28 12:18, pirms 16 gadiem
Svētdien jau pret Big Show... nez kāds būs iznākums... bet Hatons ii tāds ,kāds i ... Abus neesmu redzējis ,tikai Floydu Youtube... floyds runā pa daudz , bet dara arī daudz, Hatonam i balto cilvēku neatlaitība, vislaik cenšas un tml.... būs interesanti , bet domājams, ka Floyds vinnēs, bet cīņa būs interesanta...
, 2008-03-28 14:16, pirms 16 gadiem
Būs sāpīgi Hatonam atrauties arī Vemblijā, bet ja jau pašam gribās... Iepriekšējās cīņas rezultāts nu nekādi nebija atkarīgs no tiesneša lēmumiem, Meivezers uz cīņas beigām diez gan konkrēti sāka ''samizot'' Hatonu un KO bija tikai laika jautājums.
Entonijs Džošua. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix

Džošua un Dubuā septembrī par IBF titulu cīnīsies Vemblija stadionā

Par IBF smagsvaru čempionu jostas īpašnieku kļuvušajam Danielam Dubuā titula aizstāvēšana gaidāma 21. septembrī, kad pretī stāsies Entonijs Džošua. Viņu duelis norisināsies Vemblija stadionā Londonā.
Oleksandrs Usiks. Foto: Reuters/Scanpix

Usiks atsakās no IBF čempiona titula un "uzdāvina" to Džošua-Dubuā

Ukrainas boksa zvaigzne Oleksandrs Usiks sociālajos tīklos paziņojis, ka atsakās no IBF pasaules čempiona titula. Viņam gan, visticamāk, tāpat šis tituls būtu ticis atņemts, jo obligātās aizstāvēšanas cīņas vietā viņš noskaņojas revanša cīņai pret Taisonu Fjūriju, kas plānota gada beigās.
Raiens Garsija un Devins Heinijs. Foto: Adam DelGiudice/USA Today Sports/Scanpix

ASV bokseris Garsija diskvalificēts uz gadu, uzvara pār Heiniju atcelta

ASV boksa zvaigzne Raiens Garsija par aizliegto vielu lietošanu diskvalificēts uz vienu gadu, kā arī viņam atņemta iepriekšējā cīņā pret Devinu Heiniju izcīnīta uzvara, vēsta ESPN. Šīs cīņas oficiālais rezultāts tagad ir "bez uzvarētāja".